Dzień dobry
Dobrze wiedzieć
No u mnie po tabletkach pojawił się problem z PCO. Absolutnie nie chcę już żadnych hormonów. Myślałam o wkładce niehormonalnej, ale ponoć przy niej bardziej obfite okresy i bardziej bolesne. Moje już i tak były wysarczająco bolesne i obfite, więc odpada. Może ewentualnie wkładka hormonalna, bo tu przynajmniej nie działa się na cały organizm, tylko bardziej miejscowo. Doszłam do wniosku, że po porodzie pogadam z moją gin i się jej poradzę.
Kciuki zaciśnięte.
Nie. Ze starszym tak miałam.
Mój młody przeziębiony i w nocy trochę się budził, ale generalnie nocka i tak lepsza od wczorajszej. Nie nienawidź mnie, bo gdybym się jeszcze dzisiejszej nocy nie wyspała tak jak wczoraj, to nie dałabym rady funkcjonować. A Ty po prostu odeśpij sobie w ciągu dnia i już.
No czasami są sytuacje, że trzeba wybrać mniejsze zło. Twój przypadek jak najbardziej rozumiem. Rozumiem też Twoje wahanie. Ciężka sprawa.
Mój młody ma mega katar, ale poszedł do przedszkola. Zrobiłam mu tylko rano nebulizację. Poszedł do przedszkola, bo ja nawet nie miałabym mu co dziś na obiad dać, a on miał dobry humor i żadnej gorączki, więc poszedł.