Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tez mam ten problem, z pierwszym dzieckiem tak nie było, ale teraz to ja wielkolud jestem hahaha.Dzień dobry (choć szary) wszystkim Mamom.
Dzisiaj obudziałm się z mocnym postanowieniem ucieczki z pracy do fryzjera!Czas zrobić coś dla siebie nareszcie. Mam nadzieję, że po wyjściu nie będę płakała (bo i tak się zdarzało)...
Pisałyście o zabezpieczaniu, podwiązywaniu, przerywaniu etc. Biorąc pod uwagę, że u nas przez dobre 4 lata był problem z zajściem w ciążę, to niespecjalnie zamierzam się przejmować antykoncepcją po porodzie.
I pytanie dnia: czy Wy też macie już problem żeby załozyć majtki? Kurcze załamałam się dzisiaj, ile czasu zeszlo mi żeby a) wcisnąć majty, b) założyć legginsy, c) założyć skarpetki, a na koniec d) wcisnąc buty! Po co chodzić na cwieczenia? Wystarczy się przebrać ze 3 razy na dobę![]()
moj nie lubi jak sie klade na boku i lekko naciskam na brzuch np jak tak mi sie przysnie, sama z siebie tak sie nie kladeTez mam ten problem, z pierwszym dzieckiem tak nie było, ale teraz to ja wielkolud jestem hahaha.
Czasami mąż mi pomaga założyć skarpetki.
A i młody w brzuchu wkurza się jak siedzę zgarbiona. Wtedy noga poz żebro i..... Ałaaaaa
A ja wlasnie patrze jakie buty kupic na zime zeby nie byly sznurowane i plaskie plus dosc szerokie jedne sniegowce mi w oko wpadly ale oczywiscie brak mojego rozmiaru wrrrrMi mąż buty wiążebo sama tylko po bokach koślawe kokardki potrafię zrobić. Resztę zakładam bez problemów, ale buty to katorga. Jestem niezginalna i za cholerę się do niczego nie schylę.
ja chciałam pogonić przygotowania i teraz muszę poluzować. Brzuch twardziele częściej. Ale po usg 12 będę musiała znowu się wsiąść za siebie, mam nadzieje tylko ze szyjka się trzyma, bo jak nie to będę musiała przełożyć prace na za kilka tygodni. Co nie co poparłam i wyprasowalam to nie jest zle. Muszę wygonić męża bo w Carrefourze promocja na przewijak i pampersy i na mleko sojowe i jest tez kombinezon cieplutki z misiem puchatkiem disneya. Boje się iść sama a chłop jak chłop.
Dzień dobry (choć szary) wszystkim Mamom.
Dzisiaj obudziałm się z mocnym postanowieniem ucieczki z pracy do fryzjera!Czas zrobić coś dla siebie nareszcie. Mam nadzieję, że po wyjściu nie będę płakała (bo i tak się zdarzało)...
Pisałyście o zabezpieczaniu, podwiązywaniu, przerywaniu etc. Biorąc pod uwagę, że u nas przez dobre 4 lata był problem z zajściem w ciążę, to niespecjalnie zamierzam się przejmować antykoncepcją po porodzie.
I pytanie dnia: czy Wy też macie już problem żeby załozyć majtki? Kurcze załamałam się dzisiaj, ile czasu zeszlo mi żeby a) wcisnąć majty, b) założyć legginsy, c) założyć skarpetki, a na koniec d) wcisnąc buty! Po co chodzić na cwieczenia? Wystarczy się przebrać ze 3 razy na dobę![]()
Dzień dobry (choć szary) wszystkim Mamom.