Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja mam pol na pol 56/62A wiecie co ja tez dostalam troszke od kolezanki po jej coreczce , wszystko super piekne ale jakos nie ciesza mnie te ubranka tak jak te ktore kupilam samamoze dlatego ze to moje pierwsze dziecko.. Hmm.. nie wiem ale w tyg lece na zakupy , mysle tylko jaki rozmiar kupowac.. powiedzcie mi duzo macie ubranek na 56 ??
A wiecie co ja tez dostalam troszke od kolezanki po jej coreczce , wszystko super piekne ale jakos nie ciesza mnie te ubranka tak jak te ktore kupilam samamoze dlatego ze to moje pierwsze dziecko.. Hmm.. nie wiem ale w tyg lece na zakupy , mysle tylko jaki rozmiar kupowac.. powiedzcie mi duzo macie ubranek na 56 ??
ja mam pol na pol 56/62
Ja tez musze jeszcze troszke dokupic na 56 , chociaz wiekszosc znajomych mam mi mowi zebym nie kupowala na 56 bo nawet jak sie mala ur 56 to bede mogla spokojnie ubierac ja w 62.. hmmJa mam więcej na 62, ale muszę dokupić właśnie na 56 trochę, bo mój syn się kruszynka urodził i nawet te 56 było na niego za duże, więc muszę się zaopatrzyć bo historia może się powtórzyć![]()
Ja tez musze jeszcze troszke dokupic na 56 , chociaz wiekszosc znajomych mam mi mowi zebym nie kupowala na 56 bo nawet jak sie mala ur 56 to bede mogla spokojnie ubierac ja w 62.. hmm
no dokladnie, duzo zalezy od producenta, bo ja tak porywnywalam te, ktore mamJa mam same 62 na razie. Jeżeli pod koniec powie, ze bedzie maluszek to wtedy dokupie kilka sztuk po prostu [emoji846] ale te 62 tez rozmiar rozmiarowi nie równy - zależy z jakiego sklepu
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom