creativo
Fanka BB :)
Pokaz zdjecie opakowania jak mozesz plissssmiałam takie majtki kupione z apteki ale jak zobaczyłam u koleżanki majtki siateczkowe z rossmana odrazu wyrzuciłam w kosz i leciałam zakupić rossmanowskie gaciorki
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Pokaz zdjecie opakowania jak mozesz plissssmiałam takie majtki kupione z apteki ale jak zobaczyłam u koleżanki majtki siateczkowe z rossmana odrazu wyrzuciłam w kosz i leciałam zakupić rossmanowskie gaciorki
ile kosztuja te w rossmannie?miałam takie majtki kupione z apteki ale jak zobaczyłam u koleżanki majtki siateczkowe z rossmana odrazu wyrzuciłam w kosz i leciałam zakupić rossmanowskie gaciorki
Pokaz zdjecie opakowania jak mozesz plissss
![]()
tylko pytanie jak sie nosi takie gacieJa sie licze z tym, ze skoro mam dosc obfite okresy to i polog moze byc hardkorowy
Na szkole rodzenia tez nam mowila o tych majteczkach siateczkowych zeby kupic
Ja i tak w koszulach spie na codzien bo nie lubie spac w bieliznie ... Zreszta wydaje mi sie, ze krocze przy wiekszym doplywie powietrza szybciej bedzie sie goic
![]()
dwie pary za 9.99ile kosztuja te w rossmannie?
no wlasnie spojrzalam w neta, one sa wielorazowe, dobrze czytam? tylko jakie tam sa rozmiary? takie sloniowe tez maja?dwie pary za 9.99
u mnie jakies 110 cm by musialy miec minimumTo są jednorazowe? Bo jakoś ciężko mi sobie wyobrazić a szpitalu pranie gaci i dlatego myślałam o jednorazowych z apteki. A co do rozmiaru jak wielkie jest to XL? Bo jak ostatnio gdzieś na aptecznych wyczytałam ze XL to do 100 cm w biodrach to ja tyle to miałam chyba w podstawowce [emoji23][emoji23][emoji23]
W rossmannie jak się założy kartę rossne to jest od razu 3%
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom