reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamy 2016

Tylko z tym prasowaniem z czasem też nie powinno sie przesadzac i stopniowo mniej prasowac zeby dziecko sie uodparnialo.. tak mysle :) Ale np kurtki przecież i tak nie wyprasujesz..

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam prasowacz parowy steamer wiec wyprasuje [emoji4] i materacyk zamiast prania moge tym wyprasować parowo 98 stopni wybija wszystko [emoji16]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No ja dlatego doszłam do wniosku ze nic nie bede prasować.. nie ma co swirowac ;) wokoło jest tyle bakterii ze to co będzie na ciuszkach to pikus :) no ja tak mysle...

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Tylko oglądałam program o wszystkich ubraniach z bawełny i jeśli to nie jest bawełna ekologiczna to jest hodowana na strasznej chemii, rożnych nawozach. Do tego w transporcie te wszystkie ubrania sa pryskane jakimś środkiem chemicznym, zeby nie plesnialy - wiec przy nowych ubraniach (rownież dla dorosłych) nie chodzi tylko o bakterie, ale o to, ze to ciagle dotyka skory bezpośrednio.
Dopiero po 16! Praniach sie wypłukują te ochydztwa. Dlatego uważam, ze jednak warto wyprasować.

Ja mam prasowacz parowy steamer wiec wyprasuje [emoji4] i materacyk zamiast prania moge tym wyprasować parowo 98 stopni wybija wszystko [emoji16]

Masz ten taki za okolo 400zl? tez sie zastanawialam nad kupnem. napisz do czego uzywasz? czy mimo to idzie w ruch zelazko?

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

Tylko oglądałam program o wszystkich ubraniach z bawełny i jeśli to nie jest bawełna ekologiczna to jest hodowana na strasznej chemii, rożnych nawozach. Do tego w transporcie te wszystkie ubrania sa pryskane jakimś środkiem chemicznym, zeby nie plesnialy - wiec przy nowych ubraniach (rownież dla dorosłych) nie chodzi tylko o bakterie, ale o to, ze to ciagle dotyka skory bezpośrednio.
Dopiero po 16! Praniach sie wypłukują te ochydztwa. Dlatego uważam, ze jednak warto wyprasować.

To ja jednak i tak wole dodac plynu do prania na bakterie sensitive ;) [emoji28][emoji28][emoji28]

Np taki :)
1475820121461.jpg

Załączniki

• 1475820121461.jpg
    1475820121461.jpg
    11,1 KB · Wyświetleń: 254
Dzień dobry mamy, pędzę do pracy dostarczyć zwolnienie. Od wczoraj chodzę jakaś zła na męża :/ wnerwia mnie czasami to, że on nie potrafi w świecie rozpychać się łokciami. Czekanie, bierność do niczego nie prowadzi. Ja już nie mam siły robić tego za nas. W skrócie - wlaczymy o parking ze spółdzielnią.

Uf, wygadałam się, poskarżyłam. Spokojnego dnia mamy.

reklama
Do góry