nadrobilam ponad 400 postow!
Lola...chyba wam ciezko...dwoje dzieci...nie wyobrazam sobie

mamy z mezem ogrom problemow z ex i z pasierbami i w firmie i rozne ale cale szczescie chociaz o rachunki i pieniadze na zycie sie nie martwie.
a moze Twoj chlop powinien szybko zmieniac prace albo w starej zwolnieniem postraszyc?... bo ciekawe co by zrobili jakby teraz na ten czas do konca roku wzial zwolnienie? no bo ile tak bedziecie ciagnac? a jakby wam jakis pilny duzy wydatek wypadl to co? ej no przejelam sie bo ja bym nie umiala spac spokojnie
termin mam rowno na Mikolajki

ale mam cichy plan wyrobic sie z sn do konca listopada

ja juz staram sie nic nie robic. pania mam do sprzatania, zakupy duze zamawiam z dowozem i wniesieniem a teraz na sobote mamy miec gosci to zamowilam jedzenie w zaprzyjaznionej restauracji. sorry jestem w 8 miesiacu i musze sie oszczedzac juz!
ja mam moon boots i kocham. tylko u nas za cieple zimy wiec planuje wlasnie zainwstowac w krotkie emu ale to w styczniu jak sie zobaczy jaka zima i czy duzo bede spacerowac.
Zofia mi dzis nie dala nic zjesc przez caly dzien. pojechalam do mamy. zjadalam pol cebularza i Zofia zrobila 3 duze zwroty w brzuszku a ja jeden wielki zwrot zrobilam i tak mam caly dzien. do tego zgaga, odbija mi sie i generalnie masakra. siadla mi chyba okrakiem na zoladku. da sie jakos namowic dziecko zeby sie przemiescilo?
P.S. trzymam za Maciusia!
P.S. 2 ...jak tak czytam co ci politycy o aborcji gadaja... to ja bym kazdego z nich wyslala na miesiac zeby sobie polezeli na patologii ciazy...jak by zobaczyli jaka to rozpacz ciaze stracic albo musiec usunac ze wzglendow zdrowotnych to by sie moze ogarneli troche? i jak dla mnie glos w tej sprawie tylko kobiety powinny miec co maja chociaz 1 dziecko. bo trzeba miec ciut pojecia?
Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!