Luxuorius
Moderatorka
ja jem kolacje a Tomek jechal na mecz grac, potem sie wykapie i do lozkaTeraz mam chwilę spokoju, ale przez cały dzień szalał, więc musi trochę odpocząć.
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja jem kolacje a Tomek jechal na mecz grac, potem sie wykapie i do lozkaTeraz mam chwilę spokoju, ale przez cały dzień szalał, więc musi trochę odpocząć.
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Mój mąż sobie kupił kiedyś książkę "Komando Tata" czy jakoś tak@LisiaMama wiadomo co z dzidziusiem który ma pół serca ?Myślę o tej dziewczynie...
Kupiłam mężowi książkę "Bobas. Instrukcja obsługi". Podobno super.
Sobie "Akuszerkę". Zacznę w szpitalu.
Mąż dziś przytargał do domu dwie wielkie paki pampersów i pakę husteczek nawilżanych. Brawo on za domyślność.
yyy psujesz zbaweNo pierszy maluch już urodzony więc jak to rozwiązać?
![]()
Lola chyba sie do porodu wyszykowala... tak mi z wczesniejszych postow wynikalo... trzymam kciku zeby jeszcze sie nie rozpakowala!
Czy to normalne, że tak szybko opada brzuch i wygląda to... tak dziwnie? yyy psujesz zbawe((
Lola chyba sie do porodu wyszykowala... tak mi z wczesniejszych postow wynikalo... trzymam kciku zeby jeszcze sie nie rozpakowala!
Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
Kochana, trzymam kciuki, żeby okazało się to tylko fałszywym alarmem i żeby nic złego się nie działo. Dawaj znać jak tylko się czegoś dowiesz.Jezu elifit łącze się w bólu.
Od pępka w dół po calosci brzicha mam takie bolesne kłucia, że chyba zejdę z tej ziemi. Jakby tysiac igieł w macicę mi ktoś wbijal. Matko żadna pozycja nie pomaga.
Wzięłam aspargin, nospa się skończyła.
Pocieszcie mnie że to niegroźne.
Matko jaki ból a młody szaleje w brzuchu
brawo dla meza!@LisiaMama wiadomo co z dzidziusiem który ma pół serca ?Myślę o tej dziewczynie...
Kupiłam mężowi książkę "Bobas. Instrukcja obsługi". Podobno super.
Sobie "Akuszerkę". Zacznę w szpitalu.
Mąż dziś przytargał do domu dwie wielkie paki pampersów i pakę husteczek nawilżanych. Brawo on za domyślność.
Anio nie panikuj a czujesz wieksze parcie na pecherz ? U mnie sie zdarzaja dni ze mala tak nisko siedzi i wtedy brzuch wydaje sie nisko plus co chwile latam do kibelka ...Loooosie, odpisze mi która, bo właśnie przeczytałam, że brzuch się obniża na 2 tygodnie przed porodemoczywiście, wierzę z całego serca, że to tylko jakieś przesądy, ale... cholera jasna!
![]()