Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Antiope - do Drzewickiego to przyjaciel mojej " tesciowej" , swietny facet, podobno bardzo fachowiec ale przychodnia koszmarna, a pielegniarki tam to już taki głęboki PRL - spozni sie 20 min a pozniej jeszcze jogurt je wiec nie ma czasu na nic innego... ale na NFZ to sie nie odzywam a wiadomo że jak i koneksje są to i opieka inna :/
Aneta_ck - niestety nie mam zdjęcia zeby Ci pokazać ale mogę Cię uspokoić u Ciebie nic podoobnego nie widać :-) jest tez jakaś taka ciemniejsza plamka ale wygląda zupełnie inaczej. A plamiłaś?
Doczytalam do konca. Moj maz tez sie cieszy ale jestesmy bardzo ostrozni teraz. Nic nie planujemy i rzadko na temat ciazy rozmawiamy. Po prostu sie boimy bo sporo ostatnio przeszlismy. Moj tez byl ze mna na zabiegu i wzial dla mnie tydZień urlopu zeby byc ze mna po szpitalu. Jest bardzo wrazliwym facetem. Ale np. Nie lubi jak pisze na forum wiec jak wraca z pracy to znikamdobra dziewcYnki nie puszczac kciukow zbieram sie na wizyte. Normalnie mam serce w gardle uhhh