Luxuorius
Moderatorka
mi bardzo puchly tak do 6 miesiaca, teraz sie to uspokoilooj palce u rak to tez mam jak paroweczki :/ ale z tymi stopami to w szoku jestem bo w goraczki nie bylo tak zle jak teraz![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mi bardzo puchly tak do 6 miesiaca, teraz sie to uspokoilooj palce u rak to tez mam jak paroweczki :/ ale z tymi stopami to w szoku jestem bo w goraczki nie bylo tak zle jak teraz![]()
To u mnie przez okres letni byl luz.. czasami tylko mialam lekko opuchniete.. za to teraz od kilku dni - horrormi bardzo puchly tak do 6 miesiaca, teraz sie to uspokoilo

mi tak puchly, ze chodzic nie moglam, a o kupnie butow moglam zapomniec, ograniczylam sol i jakos te nogi wyszczuplaly, zobacze co pod koniec ciazy bedzieTo u mnie przez okres letni byl luz.. czasami tylko mialam lekko opuchniete.. za to teraz od kilku dni - horror![]()
Gratulacje !! Pięknie wyglądalasTadam)
Powinnaś iść na masaz - drenaż i od razu byś wszystko wysikalaJa dzis od rana kolami do gory leze bo jest tragedia.. mam tak napuchniete stopy ze ledwo Emu wciagamtylko jak mam wlasnie wyzej stopy jest lepiej... ech
![]()
O lał laska!!!! Pięknie wyglądasz! Gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Szczęśliwego życia razem aż po kres!!!!Tadam)
ja raz dostałam kromki z plamami pleśni. Same musiałyśmy chodzić za śniadaniem do sklepiku.Co do jedzenia w szpitalu to ja już dawno się nauczyłam, że jak kładą mnie na oddział to jadę ze swoim prowiantem na śniadania i kolacje bo to co dają to się nie nadaje do jedzenia... jedynie obiady w miarę jadalne..
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
jak dla mnie minimum 3-5 dni.Tylko nie powiedzieli jak długo mam to brać.
Jutro zmniejsze dawki i zobaczę czy ból nadal jest ....
u nas było najpierw na czczo, na drugi dzień tylko pokarmy płynne i pózniej lekka dieta.Mnie zawsze jedzenie przywoził mąż więc schudnąć nie schudłam [emoji13].
Natomiast żal mi tych starszych osób które leżą w szpitalu i nikt ich nie odwiedza. Bo im to naprawdę dieta szpitalna na zdrowie nie wyjdzie
Aa po cc nie dają jeść przez dwa dni bodajże i pilnują byś ty nie jadła nic przywiezionego. Ciekawe czy to taki standard wszędzie czy znowu zależy od szpitala.
![]()
Nie masz wybrakowanych, takie produkują, bo czasem co kilka minut musisz zmieniać. Tylko kurde przesuwają się często.Dziewczyny, a te podklady z Belli to one nie maja żadnego kleju z żadnej strony zeby to przyczepić jak podpaske czy ja mam po prostu jakieś wybrakowane