Lola Lolitta
Fanka BB :)
Bozeeeeee nic nie mówcie o kichaniu, czy kaszlu.O tos mi przypomniala kichanie I smianie po cc
W koncu cc to operacja
Nie wspominając o nawet o wypróżnianiu się...
A po cewniku musiałam sikać pod prysznicem :/
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Bozeeeeee nic nie mówcie o kichaniu, czy kaszlu.O tos mi przypomniala kichanie I smianie po cc
W koncu cc to operacja
A to mozna miec jeszcze dzieci po 3 cc ?? W De nie mozna juz i cie podwiazuja...Jak bede miec 3cc to na 4dziecko nigdy juz sie nie zdecyduje (chociaz nie planuje)
Ja nie pomykalam![]()
Poczekam zobacze jak mnie znow przypili to jutro ide do rodzinnego ja do wymiotow to zawsze ostatnia jestem jak juz wymiotuje tzn ze jest zleBuuuuu![]()
Jeszcze dzieci? Ale super, gdyby nas było by stać to 3 by byłaJa nigdy w szpitalu nie leżałam a kurcze mam za sobą już dwie operacje na tym samym mięśniu. Wolałabym uniknąć trzeciej tym bardziej że mocno wzrasta ryzyko powikłań a ja chcę jeszcze mieć dzieci
![]()
Idź idź, może hormony czy coś??? A może przeczyszczające Cię przed porodemPoczekam zobacze jak mnie znow przypili to jutro ide do rodzinnego ja do wymiotow to zawsze ostatnia jestem jak juz wymiotuje tzn ze jest zle
![]()
Ty mi tu z porodem wypluj te slowa ma sie urodzic o czasie i juz [emoji14]Idź idź, może hormony czy coś??? A może przeczyszczające Cię przed porodem
Ja to nawet nie umiem wymiotować. Zawsze mam wrażenie, że zaraz umrę.Poczekam zobacze jak mnie znow przypili to jutro ide do rodzinnego ja do wymiotow to zawsze ostatnia jestem jak juz wymiotuje tzn ze jest zle
![]()
Ty mi tu z porodem wypluj te slowa ma sie urodzic o czasie i juz [emoji14]
Wystarczy, ze jej tatus wyskoczyl w 7 miesiacu...
Dzisiaj u gina mam wizyte powiem mu moze da mi skierowanie na badania ...
![]()
Ja dzisiaj znowu sama w domu do rana, bo mąż się służbuje, to mam obiad z głowy. Najwyżej sobie coś zamówię niezdrowego, jakąś pizzę czy cuśJa leżę bo dzisiaj gorszy dzień i brzuch boli. Mama na spacer z młodym chciała mnie wyciągnąć... Nie dam rady.
Więc mam obiad zrobić. Zupę ryżowa.
No nie mam sił. Wrzuce wszystko do garnka i wsio. Jaka wyjdzie taka wyjdzie....