Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No to kurcze nie wiem dlaczego moja położna mówiła, że we wszystkich są łazienki. Średnio mi się uśmiecha latać na korytarz. No nic, będzie co będzie. A kuzynka męża była zadowolona generalnie ze szpitala?
Czyli płatnej szczepionki nie muszę wcześniej sobie kupować? Bo miałam brać receptę od mojej pediatry i kupić i zawieźć do szpitala.
To mojego D najbardziej wkurzało, że Ikea (przynajmniej krakowska, nie wiem jak inne) jest tak zorganizowana jak labirynt, trzeba przejść całość, zaczynając od największych dupereli, żeby przejść do większych, nie można tego ominąć. A ja bym sobie chętnie te rzeczy po drodze pooglądała![]()
Ja nie wiem jak będę się czuć po cesarce jeśli będzie. Wigilia będzie u mnie. Przyjedzie moja mama i razem z moim mężem będą pichcić. Na BN przyjdą teście albo my do nich pójdziemy choć wolałabym to pierwsze.Powiedzcie mi jeszcze jedno, bo grudzień coraz bliżej... jak planujecie spędzić Święta? Jak je zazwyczaj spędzacie? My mamy wielki problem, bo mieszkamy w mężem 240km od rodziny i przyjaciół, a oboje jesteśmy bardzo rodzinni i wspólnie świętujemy w dużym gronie zawsze. W zeszłym roku obchodziliśmy pierwszą małżeńską Wigilię, to najpierw pojechaliśmy do mojej rodziny, bo się szybciej zaczynało wszystko, a później do rodziny Męża. Teraz mamy dylemat czy jechać z takim maluszkiem tyle kilometrów, czy sobie darować, czy sprosić wszystkich do nas i "nakazać" im powrót do domów późnym wieczorem... nie wiem no. A Wy jakie macie plany? Co sądzicie o 3-4 godzinnych podróżach samochodem z dzidziolem, który nawet miesiąca nie skończy?
A nospe wzięłaś?Napilam sie troche wody wykapalam sie i znow mnie boli zoladek kurcze ja nie wiem co mi jest myslalam, ze prysznic dobrze zrobi bo rozkurczy wszystko a tu na odwrot i brzuch znow twardy....
![]()
Zobaczysz jak sie bedziesz czula ja tez biore pod uwage fakt, ze moge sie zle czuc i efekt bedzie taki, ze zostane/zostaniemy w domu ...Tylko, że u nas wciąż salon niegotowy, mamy jedynie dużą rogówkę, żadnego stołu i krzeseł, a byśmy musieli jednak 12 osób ugościć... nie wiem jak będzie wyglądała podróż z Maluszkiem tyle kilometrów, a jednak już powoli się moja rodzina dogaduje w kwestii świątecznej, tj. co, gdzie, u kogo i jak![]()
Nie położyłaś się jeszcze? Może spróbuj trochę odpocząć, a jeśli rzeczywiście Cię to martwi i czujesz się paskudnie, to chociaż spróbuj się dodzwonić do gina i to skonsultować może, co?Napilam sie troche wody wykapalam sie i znow mnie boli zoladek kurcze ja nie wiem co mi jest myslalam, ze prysznic dobrze zrobi bo rozkurczy wszystko a tu na odwrot i brzuch znow twardy....
![]()
Nic nie bralam bo sie boje, ze znow pojde wymiotowac ... Do gina na 15:30 mam zobacze co powieA nospe wzięłaś?
@Lolalollita bardzo ważne są takie wspomnienia. One kształtują świadomość narodową.
![]()

Powiedzcie mi jeszcze jedno, bo grudzień coraz bliżej... jak planujecie spędzić Święta? Jak je zazwyczaj spędzacie?
Ja jednak muszę jechać na tą wizytę, właśnie czekam na męża. Byłam się umyć i nie znalazłam szyjki, boję się bo ostatnio to mam takie inne skurcze. Nie wstaję od 3 dni, mąż robił wczoraj obiad na 2 dni.
Obym się pomyliła i szyjka była. Bo już sił nie mam do tego.