Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja butow nie wiaze kokardki mam zrobione na zawsze tylko buty wciagam [emoji14] ale juz i tak jest ciezko ... Wczoraj kupilam buty z zamkami bo innych nie wloze nie ma bataWitam sie I ja . Obudzilam sie o 1.30. I zasnelam 4.30 . Pieknie!!!
Spac nie moge I juz. Pelnia chyba czy co !
Chlopaki Dzis zaczynaja dwu tygodniowe ferie. Poprostu bosko [emoji26] ciekawe kiedy zaczna sie klocic miedzy soba [emoji23][emoji23][emoji23]
Czy wy tez chodzicie z pieknymi kokardkami bo bokach butow [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Czy tylko ja taka paralita I przez brzuch nie moge butow normalnie zawiazac [emoji23]
![]()
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Hahahaha! Moje buty wyglądają identycznie!Witam sie I ja . Obudzilam sie o 1.30. I zasnelam 4.30 . Pieknie!!!
Spac nie moge I juz. Pelnia chyba czy co !
Chlopaki Dzis zaczynaja dwu tygodniowe ferie. Poprostu bosko [emoji26] ciekawe kiedy zaczna sie klocic miedzy soba [emoji23][emoji23][emoji23]
Czy wy tez chodzicie z pieknymi kokardkami bo bokach butow [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Czy tylko ja taka paralita I przez brzuch nie moge butow normalnie zawiazac [emoji23]
![]()
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Samą hemoglobinę miałaś zaniżoną? Czy jeszcze jakieś wyniki wskazywały na anemię?Ja po pierwszym miesiacu brania zelaza mialam spadek hemoglobiny z 11.3 do 10.2 dopiero po nastepnym miesiacu mi sie poprawilo na 11. Oczywiscie biorac taka samą ilosc tabletek i jedzac to samo.
Powoli wracam z przedszkola. Rano jak zawsze bieg zeby zdążyć. Znowu nie spalam od 3 do po 5. Chyba pora sie przyzwyczaic. Brzuch i kręgosłup w nocy tez jak zawsze bolalo wiec bez wiekszych zmian u nas
![]()
Też o tym myślę intensywnie, jak niewiele czasu nam zostało... aż strach!Och dziewczyny już tylko dwa miesiące, u niektórych już mniejczas leci.
U mnie były ręczniki z kapturem i tyle....
Nie widzę potrzeby jeszcze dokupywania czegoś.
Jestem w domu, szczęśliwa ale że skurczami przepowiadajacymi, ale bezbolesne![]()
Tak samo ja. Mnie stopy jeszcze wchodzą na szczęście.Ja butow nie wiaze kokardki mam zrobione na zawsze tylko buty wciagam [emoji14] ale juz i tak jest ciezko ... Wczoraj kupilam buty z zamkami bo innych nie wloze nie ma bata
![]()