reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
A jaki masz wózek lux? Bo pamiętam o jakim mówiłaś taki granatowy z dużymi kołami nie? A na jakim się skonczylo? Ja mam już zarezerwowany expander essence bo jest lekki, duży i wyższy niż większość a przy moim wzroście to bardzo ważne :) :) przy innych musiałam się garbic :)

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
Powiem Ci ze my mamy baby merc q9 i tez sie ciesze bo jest wysoki i maz nie bedzie marudzil ze kopie po stelazu na dole [emoji23] nie wymiga sie od spacerów [emoji4]

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Pamiętam, że moja córa miała kryzys wózkowy koło 4-5 miesięcy. Siedzieć jeszcze nie mogła a patrzenie się na niebo było już mega nudne... Na szczęście w mojej gondoli jest pochylane dno, więc czasami dawała radę się położyć tam na brzuszku i coś pooglądać, na krótkie dystanse fotelik, ale ogólnie był poważny problem a pełnia lata wtedy była.

Dzień dobry. U mnie dzisiaj sennie, jakaś niedospana jestem..
Mąż wrócił z pracy, odsypia nockę, syn przeziębiony leży w łóżku, a ja zaraz się biorę za robienie pizzy.

aporpo's jedzenia: czy bylyscie glodne po porodzie? tzn. szczegolnie pytam tych co dlugo rodzily... tak powiedzmy godzine, dwie po porodzie to chyba glod dopada? jakis posilek trzeba sobie zalatwic (nie znosze szpitalnego)? czy bardziej sie spac chce?

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

Ja nic nie jadłam od rana a jak urodziłam to za chwilę dosłownie podali mi obiad bo to w sumie pora obiadowa była, ale prawie go nie ruszyłam.. za dużo emocji i nie chciało mi się już ani jeść ani spać, mimo, że jak rodziłam to między skurczami przysypiałam ze zmęczenia:p wszystko przeszło jak ręką odjął :D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry