Luxuorius
Moderatorka
blee, nie wiem jak chora bym byla to nie tkne tego paskudztwa
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
blee, nie wiem jak chora bym byla to nie tkne tego paskudztwa
U nas wszyscy 240km od nas... z jednej strony to błogosławieństwo, z drugiej przekleństwo.Przynajmniej tesciowie się przejmuja, troszczą - choć na swój sposób :/
Moi byli u nas w odwiedziny w kwietniu a tak to my jeździmy na obiadki dwac razy w miesiącu a dzieli nas jakieś 15 km!
Nie mówiąc o tym że nikt się nie spytal czego nam potrzeba, nic nie zaoferowali... oboje pracują a teściowa mam laske 50 pare lat
Za to moi rodzice nadopiekunczy i jeszcze bliżej więc mam ze skrajnosci w skrajność![]()
Teraz juz nie [emoji14] teraz tylko frida sie wyciaga haha
Zartuje tak na serio to chodzi chyba o to, ze frida czy katarek sa dokladniejsze od gruszki ja kupilam z canpolu jak sie nie sprawdzi to pewnie kupie zwykla gruszke
![]()
Przynajmniej tesciowie się przejmuja, troszczą - choć na swój sposób :/
Moi byli u nas w odwiedziny w kwietniu a tak to my jeździmy na obiadki dwac razy w miesiącu a dzieli nas jakieś 15 km!
Nie mówiąc o tym że nikt się nie spytal czego nam potrzeba, nic nie zaoferowali... oboje pracują a teściowa mam laske 50 pare lat
Za to moi rodzice nadopiekunczy i jeszcze bliżej więc mam ze skrajnosci w skrajność![]()
Ania, daj znać koniecznieNa pewno już jest większym klocuszkiemTrzymam kciuki za te 2kg! Ja z kolei wyruszam teraz na ostatnie usg na NFZ w czwartek i boję się o wagę właśnie. Wciąż się zastanawiam jak szybko może przyrastać i ilu kg Zośka dobije do tego grudnia
![]()
ja mam za tydzien w srode usg i ciekowosc mnie zzera ile Natan bedzie wazycAnia, daj znać konieczniePrzybiorą maluchy w tych ostatnich tygodniach. Ja myślę, że mój Jaś osiągnie 3100 i wyskoczy sprawnie. Właśnie dokarmiam go orzechami i migdałami.
Mieszkanie posprzątane, kołyska już obok łóżka, obraz przewieszony. Mąż zrobił placki z cukini i ziemniaków na obiad-pychai poleciał do pracy Odpoczywam.
Czytam o waszych teściowych i ciężko mi nawet komentować, bo nie mam takich doświadczeń. Moja teściowa to fajna babka, nie wtrąca się, może dlatego, że mieszka na podkarpaciu, a my w Wawie.
Czekam na jutrzejsze usg, ciekawe ile synek waży. Oby już przekroczył 2kg.
nie pokarze ci mojego! to zbyt intymne!Pokaz plan!![]()
3100 to idealna wagaAnia, daj znać konieczniePrzybiorą maluchy w tych ostatnich tygodniach. Ja myślę, że mój Jaś osiągnie 3100 i wyskoczy sprawnie. Właśnie dokarmiam go orzechami i migdałami.