lenam77
Fanka BB :)
Wziął prysznic i tyż nic?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wziął prysznic i tyż nic?
Masuj krocze.Ale wiecie co nawet nie chodzi o ból gdzies głęboko, w stronę szyjki. Mnie to już boli przy samym wejściu, na bank pekne albo mnie natna. Mówię wam czuje się jak dziewica
Kurcze lekarz znowU namawiał mnie na szkole rodzenia, że to bardzo ważne i w ogole. No nie wiem sama, myślałam że obejde się bez
Jak pierworódka to całkiem normalne niestety choć długo bidna się męczyMoja szwagierka pierwsz fazę porodu ma juz od jakichś 26h dopiero zaraz zaczyna druga fazę... szwagier dał znać
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Na co? W sensie w jakim celu? Żeby uelastycznić krocze i uchronić się od nacięciaElifit zazywasz olej z wiesiolka i do tego masujesz krocze tak? Cholercia to ja w takim razie tez zaczynam. A na co konkretnie masujesz?
Bo każda mama jest najlepszą mamą dla swojego dziecka.. niech moc intuicji będzie z nami
Kochana, wybacz ciążową niekumatość, ale nie rozumiem o co pytasz [emoji23][emoji23]Wziął prysznic i tyż nic?![]()
normalne. mi juz od dawna z pozycji siedzacej sie ciezko ruszyc do gory a z lezacej jescze ciezej. jak sie zwlekam z kanapy maz jesli lezy obok to wolam zeby mi reke dal i sie podciagam.Ja tez wlasnie sie wykapalam
Wiecie co wstyd sie przyznac ale ostatnio mialam problem wstac w brodziku nie to, ze sie zaklinowalam bo mamy gleboki brodzik i ja sobie w nim normalnie siadam bo lubie sie tak odprezyc ale centralnie nie moglam sie podniesc ! Niby tylko 6kg do przodu a jaki problem juz myslalam, ze Lubego bede wolac ale odsapnelam troche i w koncu sie udalo [emoji16]
![]()
szkola jest calkiem fajna. przypominam ze ja starucha jestem i tez myslalam ze mnie znudzi bo juz niby duzo wiem ale mnie nie nudzi. z reszta o ile masz darmowa szkole to nic nie ryzykujesz. mozesz sie zapisac i pojsc raz czy tylko na wybrane zajecia i reszte sobie odpuscic jak cie nie bedzie interesowalo.Ale wiecie co nawet nie chodzi o ból gdzies głęboko, w stronę szyjki. Mnie to już boli przy samym wejściu, na bank pekne albo mnie natna. Mówię wam czuje się jak dziewica
Kurcze lekarz znowU namawiał mnie na szkole rodzenia, że to bardzo ważne i w ogole. No nie wiem sama, myślałam że obejde się bez