reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Kobity, zaopatrujecie się w laktator przed porodem? Położna mnie dziś nastraszyła nawałem pokarmu, a i pamiętam zwierzenia psiapsióły jak jej mąż z jednego cycka odciągał mleko, a mama z drugiego, bo tak ją wzięło nagle i musieli laktatora szukać po nocy na gwałt ;)

Kobity, zaopatrujecie się w laktator przed porodem? Położna mnie dziś nastraszyła nawałem pokarmu, a i pamiętam zwierzenia psiapsióły jak jej mąż z jednego cycka odciągał mleko, a mama z drugiego, bo tak ją wzięło nagle i musieli laktatora szukać po nocy na gwałt ;)
Nie, jesli bedzie potrzebny to sa sklepy/apteki 24h. Polozne tez odradzaly tak samo jak targanie mm do szpitala :)
Jestem panikara, ale wydaje mi sie, ze na spokojnie da sie to ogarnac w razie koniecznosci.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Nie, jesli bedzie potrzebny to sa sklepy/apteki 24h. Polozne tez odradzaly tak samo jak targanie mm do szpitala :)
Jestem panikara, ale wydaje mi sie, ze na spokojnie da sie to ogarnac w razie koniecznosci.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Też tak to sobie rozplanowałam :) że w razie czego M. będzie kursował po mieście, a nie ma co wydawać naprzód kasy... wolałam się jednak skonsultować :D

reklama
Ja dostane. Ciagle jednak zastanawiam sie nad smoczkami i butelkami. Tak, wiem sa apteki calodobowe itp, ale poki co nie jestem mobilna ja ani moj luby, auto planujemy kupic po nowym roku, takze wrazie wu wole miec wszystko dopiete

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry