creativo
Fanka BB :)
Moj nie chrapal bo mial nocke w pracy hihiMatko ooo moj tez dzisiaj chrapal.
Chyba ze trzy razy go budzilam. Masakra ze sam sie nie budzil od tego dzwieku to ja niewiem
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Moj nie chrapal bo mial nocke w pracy hihiMatko ooo moj tez dzisiaj chrapal.
Chyba ze trzy razy go budzilam. Masakra ze sam sie nie budzil od tego dzwieku to ja niewiem
No to tak jak u mnie na jednej wizycie ok, na drugiej leukocyty i tak w kolono bo jest za duzo, kurcze a ostatnio mocz byl ok, wrrrr
Wlasnie, jak to jest z ta umowa? Rozumiem, ze do porodu. A co jesli nie zdazy dojechac? Moge zapytac jak to wyglada cenowo? Jesli nie chcesz to nie odpowiadaj![]()
U mnie na przykład za taka usługę płaci się przy wyjściu ze szpitala... Więc jeśli nie skorzystasz- nie dojedzie to poprostu nie płaciszWlasnie, jak to jest z ta umowa? Rozumiem, ze do porodu. A co jesli nie zdazy dojechac? Moge zapytac jak to wyglada u Ciebie? Jesli nie chcesz to nie odpowiadaj![]()
uroki ciazyNo to tak jak u mnie na jednej wizycie ok, na drugiej leukocyty i tak w kolo![]()
ja od poczatku ciazy z tym walcze takze wieszZ tymi bakteriami to się nie przejmuj tak bardzo... Też mi wychodziły i sie przestraszyłam. Lekarz powiedział, że bakterie mogą być z różnych źródeł. Zrobiłam posiew i wyszedł bakteriologicznie ujemny (choć w badaniu ogólnym bakterie były dość liczne). Ważne są leukocyty i tu faktycznie masz ich za dużo.
moj tez chrapal, rzucal sie, masakra jakasMatko ooo moj tez dzisiaj chrapal.
U mnie były i leuko i erytro i lekarze się nie doczepili. To pewnie zależy od ilości. @Luxuorius daj w poniedziałek znać co mówił lekarz. Pij rumianek, dosypuj żurawinkęUuu do leukocytow sie na pewno lekarz doczepi![]()
Mój znów zaczął palić i chyba przez fajki chrapie, bo jak rzucił, to praktycznie nie chrapał. Chyba się stresuje juz[emoji6]Matko ooo moj tez dzisiaj chrapal.