Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A u mnie dziś tak leniwie, ze az zaczynam sie powoli martwić.. po obiedzie mały nic, po snidaniu nic, wczoraj tak pod wieczor troche potanczyl... ale nigdy nie byl jakis mega ruchliwy... [emoji848][emoji15][emoji17]
![]()
Aż sprawdziłam kim jest doulaDzień dobry
Położnej w moim szpitalu mieć nie można ale można doulę. Jest to koszt ok 300-400zł w zależności od ilości spotkań. Natomiast położna w moim regionie to koszt 500-600 zł.
Zdrowia chorym
Może czekoladkę zjedz. Albo dwieNajlepiej gorzkie to przy okazji magnez dostarczysz. Podniesie Ci się poziom endorfin, a i Maluszek się rozbryka jak popije słodkich wód.
No wlasnie nie wiem jakie. Alat i aspat wystarczy ?To może próby wątrobowe zrobić z krwi dodatkowo ?
Pilnuje sie. Juz nie duzo zostalo, dam rade jeszczePilnuj się Iza. ja też nie najlepiej wspominam tę noc. Ogólnie mnie trochę mdli i apetyt straciłam. Miałam kilka skurczy i tych bolesnych i tych drugich.Ale czop nie odchodzi. Coś tylko bardziej rozdrażniona jestem.
Mi przyszła kartka do wypełnienia czy chcę położną do domu po porodzie. Sama nie wiem. W szpitalu to loteria jakoś trzeba będzie sobie radzić.
Pisalam ostatnio na wątku wyprawkowym moją liste do szpitala. Tam są też listy dziewczyn, coś sobie powybieraszJejku.. co zabrac do szpitala? Dawno sie nie pakowalam nigdzie [emoji26]