lenam77
Fanka BB :)
@LisiaMama ja bym chyba jednym krótkim zdaniem go potraktowała. "cieszymy się waszym szczęściem, ale prośba nie zasypujcie nas intymnymi zdjęciami i komunikatami."
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mysle ze jak nie bedzie reagowac, to niedlugo zapał mu przejdzieMy wlasnie tez nie rozumiemy dlatego nie wiemy jak zareagować [emoji53]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja byłam 9 kg na plusie, w dniu porodu spadlo 7 kgJak leniwie i cicho tutaj dziśMamy, które rodziły - pytanie - tak z ciekawości, ile kg. może spaść po porodzie?
Ja mam dziś 12na plusie
.
Lola wow!!Ja byłam 9 kg na plusie, w dniu porodu spadlo 7 kg
No ale kochana to przy pierwszym dziecku było i też dieta cukrzycowa, tyle że mialam kilka kg nadwagi, nie byłam aż tak szczupła jak ty, więc wiesz to tak normalnie przytylamLola wow!!ja dociągnę pewnie do 15kg. Wciągam tyle jedzenia, że przerażenie mnie ogarnia.
Elifit jesteś w ciąży????? Gratulacje kochana!!! To kiedy rozwiązanie? Pod koniec czerwca????Ja dziś cały dzień mdłości i teraz biegunka. Chyba jestem w ciąży..
Probiotyk zaczynam łykać.