ana ana
Fanka BB :)
Eli zrób sobie może taki lekkostrawny dzieńKindzia super wieści
K8sad miło miło
Grun będziemy tu czekać na cb
Zjadłam kanapke i znowu boli. Zaparzę sobie miętę.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Eli zrób sobie może taki lekkostrawny dzieńKindzia super wieści
K8sad miło miło
Grun będziemy tu czekać na cb
Zjadłam kanapke i znowu boli. Zaparzę sobie miętę.
Bedziesz musiala nas nadrobicTrzymaj się dzielnie!
Ja miałam wczoraj taka domowa a dzisiaj spaaaalam prawie cała noc - szał
p.s
Od dzisiaj mam gości na kilka dni, jak ja to wytrzymam - w sensie braku czasu na Was!
A my jak kupowalismy lozko teraz mlodszej córce, to myslelismy nad pietrowym, ale koniec koncow stwierdzilismy ze po pierwsze balabym sie ze beda tam wlazic w dzien i sie popchna i ktoras spadnie, a po drugie za 2 lata zaczniemy robic im osobne pokoje z kawalka strychu, i wtedy wstawimy kazdej te pojedyncze lozka co maja@Antiope piękne łóżko. Podasz mi wymiary? My też niedługo piętrowe kupujemy.
Tort przypomina mi mój z ulicąsuper mama bo własnoręcznie zrobiony!
A wiesz ze możliwe ze alergia ? Teraz sobie przypomnialam ze jak mlodsza corka miala okolo 2 lat, to taka wysypke miala na plecach i brzuchu po np truslawkach. Duzo rzeczy ja w tamtym czasie uczulalo, z czasem powoli przechodziloTo mnie zastrzeliłaś, nie wiem. Ale to nie jest zbyt wysoko, bo mieszkanie mam 2,30 bodajże, a tam jest jeszcze sporo miejsca od sufitu. Jutro jak nie zapomnę, to zmierzę i Ci powiem.
No właśnie mój mały też miał wysypkę w nietypowych miejscach, bo głównie ma łydkach i udach i podobno u alergików tak bywa.
No ale faktycznie u Was to może być po prostu alergia...
Mnie w nocy obudzil mega skurcz, byl tak silny ze myslalam ze zemdleje, gchu mi brakowalo.. trwal chyba ze 2 minuty.. wstalam do kibelka, wysikalam sie, potem jeszcze byly dwa skurcze ale juz lzejsze i przeszlo.Hej melduje sie z rana tez gorzej dzisiaj spalam obudzil mnie glod![]()
![]()