Luxuorius
Moderatorka
jestem zlosliwa, wlaczylam mu licealne ciaze hahaPowiedz mu, ze musi sie nacieszyc bo za jakis czas nic w tv nie bedzie procz bajek [emoji14]
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jestem zlosliwa, wlaczylam mu licealne ciaze hahaPowiedz mu, ze musi sie nacieszyc bo za jakis czas nic w tv nie bedzie procz bajek [emoji14]
![]()

Dokladnie, moja córka przy astmie najpierw miała kilka razy badanie kału (robaki czesto powoduja suchy kaszel) i zawsze wychodzilo ze robakow nie ma. Zwykly lekarz rodzinng mozze wypisac skierowanie. Corka miala 3 skierowania, musialam zawozic kupke w krotkich odstepach czasu bo czasem robakow "nie widac".moj pasierb mial robaki. ze 2 lata trwala walka. nie znam szczsrgolow medycznych bo badania to zawsze jego mama mu robila ale:
1) wiem ze to byly jakies jednoznaczne wyniki (chyba z kalu) a nie na zasadzie "na zas".
2) wazna byla dieta - eliminacja slodyczy i mocne ogranicznie weglowodanow
3) moj pasierb to byl i jest mega chudziutki. Obecnie ma 8 lat i 129cm i wazy 23kg!!!
Czy sa u was takie objawy?
Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
Ta apka to wróżka jakaśMam dwie aplikacje w tel. Jedna ustawiona na pierwszy termin z Usg (4 grudzień) druga na OM (8 grudnia)
Patrzcie co mi dziś pokazała aplikacja z Usg:
![]()
A ja się cieszyłem że może odnoszę do 17 listopada.
Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
Boże widzę że i u was problemy.Ale jestem wsciekla!!!! Mąż mial dzisiaj pierwsza zmiane i juz o 13 byłby w domu to wlasnie przed chwila do mnie dzwoni ze musi zostac caly dzien w pracy do 19 bo jego zmiennik zachorowal.
A najlepsze jest to, że ten zmiennik ma jeszcze do wykorzystania tydzien czh dwa tyg urlopu i kiedy go wykorzysta? Uwaga uwaga pod koniec listopada czyli mój maz będzie pracowal na podwójne zmiany i jak zacznę rodzic to nawet nie bedzie mogl mnie zawiezc ani byc ze mna przy porodzie. Nie no ekstra, co za chamy tam pracuja