Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Anetko, faktycznie twoja cukrzyca i moja w parze nie idą... będzie wszystko super, finiszujesz jużWiem ze u Ciebie tez cukrzyca ale nie tak zaawansowana jak u mnie. Ja dzien zaczynam od wstrzykniecia 22 jednostek insuliny potem 12 a na koniec 6. Boje sie tych powikłań. Tyle sie naczytalam ze dzidzius moze umrzec w brzuszku ze masakra. Co rano zanim wstane czekam az zacznie sie ruszac. Ulzy mi jak wyjdzie. No i musze liczyc sie z tym ze moze mi zostac cukrzyca juz na stale. Mam nadzijee ze nie 1 typu chociaz. Juz rozmawialam z diabetologiem jak mam robic po porodzie. Po 12 tyg znowu obciazenie i zobaczymy. Ale to mniej wazne. Zeby mala zdrowa byla a ja sie pozniej jakos ogarne
![]()
zazdroszczeja napierniczam w lazience, ale juz mam koniec,na obiad mam makaron i sos serowy, nie mam sily na nic innego
16 dni omg !!! Toz to juz tuz tuz.16 dni do cc...
Jaś miał 2700g półtora tygodnia temu.
Aneta o jakie suszarki chodzi? Pokażesz?
Przysnelam jeszcze nad ranem i teraz czuje sie bez sensu![]()
Joshi ja od pewnego czasu mam takie same bole przed toaleta ale nie opisywalam tego bo mi glupio bylo pytac czy to normalne [emoji23]
![]()