Luxuorius
Moderatorka
odpoczywajcie i zdrowiej szybko :*Coś mnie jednak łamie w kościach. Dziś leżymy pod kocem i oglądamy bajki..
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
odpoczywajcie i zdrowiej szybko :*Coś mnie jednak łamie w kościach. Dziś leżymy pod kocem i oglądamy bajki..
ja tez czekam na snieg, kocham jak jest bialoMoja mala to coreczka tatusia, juz widac!!! Tylko przylozy reke do brzucha to od razu go kopie i mnie rozbudzaja, jakimis zabawami, rozczulajacea jak go przytulam to ma plecy skopane, mala od wczoraj zwariowala na jego punkcie.
Kupilam buty zimowe, wiazane hahaha, no coz, wpadly mi w oko, najwyzej ktos mi bedzie pomagal je zakladac
Moj dzis pojechal do pracy i wraca dopiero w piatek i teraz juz tak bedzie wrrr smutno
Jadwiga, w tym roku jestem napalona na snieg, bo odkad sie dowiedzialam, ze jestem w ciazy to marze tylko o zimie, a snieg jest jej czescia [emoji300] [emoji300] [emoji300] [emoji300]
ja obiad zaszykowuje, daj znac jaka ta polozna@Jadwiga orłowska ja ja ja!! Kocham śniechwrzucaj zdjęcie.
Wstałam, krew oddana, siku też. Odebrałam gbs. Śniadanie, później lekarz, o 14.00 położna nas odwiedzaNoc ciężka, kawa potrzebna.
Takie sobie buciki z daichmannaOj a ja się obawiam że śniegu w tym roku nie będzie albo tydzień w styczniu i tyle
A moje Fitki tak czekają na śnieg i sanki..
Majka poka buty
ladne, a ja tylko na niskim nosze kozaki, na obcasie bym sie w sniegu zabilaTakie sobie buciki z daichmannajestem zalamana, bo to pierwsza zima od kilku lat na plaskim obcasie [emoji22]