majka23x
Fanka BB :)
No wlasnie ja sie czuje stabilniej na obcasie, jak sie wbije w snieg to nie ma bata, zeby sie wywalic, a w takich tylko sie slizgamladne, a ja tylko na niskim nosze kozaki, na obcasie bym sie w sniegu zabila![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No wlasnie ja sie czuje stabilniej na obcasie, jak sie wbije w snieg to nie ma bata, zeby sie wywalic, a w takich tylko sie slizgamladne, a ja tylko na niskim nosze kozaki, na obcasie bym sie w sniegu zabila![]()
ja na wiosne obcasy lubie, a co do wywalania na sniegu to nieraz lezalam plackiemNo wlasnie ja sie czuje stabilniej na obcasie, jak sie wbije w snieg to nie ma bata, zeby sie wywalic, a w takich tylko sie slizgamna obcasie w zime biegam szybciej niz latem w adidasach, chyba cos ze mna nie tak [emoji23]
Rowniez dolaczam sie do zyczen! Wszystkiego naj [emoji8] [emoji8] [emoji8]Nasza Grama ma dziś urodziny[emoji512] [emoji513]
Wszystkiego najlepszego[emoji178] , zdrówka[emoji307] , szczęścia[emoji176] , spełnienia marzeń [emoji320] no i szybkiego i w miarę bezbolesnego rozwiązania[emoji175] [emoji64]
To moze lepiej, zeby snieg w tym roku byl dopiero w styczniu, bo jak zaczniemy fikac z tymi brzuchami, to moze byc nieciekawie [emoji23]ja na wiosne obcasy lubie, a co do wywalania na sniegu to nieraz lezalam plackiem![]()
moj mowi, ze mnie samej na zakupy nie pusciTo moze lepiej, zeby snieg w tym roku byl dopiero w styczniu, bo jak zaczniemy fikac z tymi brzuchami, to moze byc nieciekawie [emoji23]
a kiedy masz wizyte dokladnie? ciekawe jaka bedzie waga mlodego teraz jak pojdzieszGrama sto lat!!!
A ja się zdołowałam, bo dzwonili z gabinetu ginekologicznego i moja pani doktor z przyczyn losowych do końca tygodnia ma odwołane wszystkie wizyty i mnie dali na zastępstwo do innej lekarki. Bardzo lubię moją lekarkę, mam nadzieję, że ta w zastępstwie będzie równie fajna.