mamaNadii2
Fanka BB :)
Pierwsze to bedzie werandowanie a pierwszy spacer w zimie to jak bedzie mialo 2- 3 tygodnie i ja wychodzilam do - 10 jak dziecko bylo zahartowane juz i to w okolicach 12-13 kiedy najcieplej
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Tak, kazdy ruch to ruch, czy mi wypcha noge, czy gmera przy pecherzu, czy sie po prostu rozpycha. Wszystko prócz czkawki.Iza a ty jak liczysz ruchy ? Kazdy ruch czyli przepychanie itd... ? Co lekarz to inaczej mowi
Mi dzis zimno :/ leze wlasnie pod kocem i mimo grubych skarpet czuje jakie mam zimne stopy [emoji23]Wam też tak gorąco? Ja popołudniami ostatnio nie mogę wytrzymać, chodzę w samej długiej koszulce, otwieram okna a przed chwilą stałam przy lodówce i tak mi fajnie było![]()
werandowa nie zamierzam, chce od razu isc na spacer, nawet 10 minut, ale niech dziecko poczuje wozekPierwsze to bedzie werandowanie a pierwszy spacer w zimie to jak bedzie mialo 2- 3 tygodnie i ja wychodzilam do - 10 jak dziecko bylo zahartowane juz i to w okolicach 12-13 kiedy najcieplej
ja do 14-tej ie wlaczalam ogrzewania, ale potem juz musialam, bo zaczelo ciagnac z dworuMi dzis zimno :/ leze wlasnie pod kocem i mimo grubych skarpet czuje jakie mam zimne stopy [emoji23]
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
brawo dla Zuzi!!!!Lenamku :* bardzo mi miło. Staram się wam służyć radą tyle ile mogę
Ej a powiem wam że dostałam dziś w prezencie od dwuletniej córki. . Uwaga.. kupkę na sedes jupiii... sama powiedziała że zrobi.. siadła na nakładce.. książeczka w dłoń i za chwilę woła. .. zrobiłamno miód na moje serce.. ahh jaka ona duża już
Mojeboje mnie generalnie ciepło ale to chyba od dnia zależy. Ostatnio mi było zimno i miałam podwyższoną temperature
Zobaczysz jaka będzie pogoda.. temperatura. . wiatr itp bo w ciepłym grudniu można sobie darować werandowanie ale w mroźnym styczniu chyba jednak bym hartowała powoliwerandowa nie zamierzam, chce od razu isc na spacer, nawet 10 minut, ale niech dziecko poczuje wozek