Luxuorius
Moderatorka
kiedy masz teraz ktg lub usg? planujesz jechac sprawdzic to na ip?Chyba nie dam rady donosic ciąży do 17.11. Czuję że mi się kości w miednicy rozchodzą a tzn ze poród blisko.
Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
kiedy masz teraz ktg lub usg? planujesz jechac sprawdzic to na ip?Chyba nie dam rady donosic ciąży do 17.11. Czuję że mi się kości w miednicy rozchodzą a tzn ze poród blisko.
Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak ale po 20.kiedy masz teraz ktg lub usg? planujesz jechac sprawdzic to na ip?
Ja tak mam od ok 21tc.... I tak, to normalneMatko kochana chyba mi pęknie macica. Czy to powinno tak bolec? Jak chodze to kazdy ruch noga mnie boli, jak sie przekrecam to samo. Czuję sie jakby mnie ktos pobił tam na dole.
teraz sie poloz i odpczywaj
u Olgi ok, zalicza juz spacerki z Niunia, widzialam na fbWitam się mamuśki[emoji4] Zalatana jestem. Tylko 2 dni i zwolnienie[emoji26]. Prasowania przede mną cała sterta[emoji32].
@elifit @Grama80 @noemi87 sto lat dziewczynki[emoji9][emoji105][emoji512][emoji513]
Nie jestem w stanie was nadrobić, ale mam nadzieję, że u u Was wszystko dobrze i żadna jeszcze się nie rozpakowała.
Wiecie może co u Olgi i jej maleństwa??? Tak ostatnio o nich pomyślałam.
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom