Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Takie opinie tez slyszalam, ale wlasciwie dlaczego tak jest? Czy chodzi Ci o to, ze jednak nowe zycie, ktore dalismy bardzo nas zbliza i dzieki tej wyjatkowej bliskosci?Majka - sex po porodzie sto razy lepszy przekonasz sie![]()
Super wiesci!!!Wracam do domu. Mam sie oszczędzać. Skurcze były ale jest ok. Mam się umówić do fizjoterapelty ciazowego. Pan doktor powiedział że spotykamy się w przyszły wtorek o 18, przyjmują mnie do szpitala i dają sterydy. Mogę rodzic naturalnie
Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
Wiem ze nie powinnam juz jezdzic. Nie umiem tak. Ciagle mam cos do zalatwienia. Mam nadzieje ze nic mi sie nie przytrafi ma drodze zwlaszcza ze u nas dzis pierwszy sniegGrama to może jednak trzeba już przestac jezdzic samochodem....
Hmmm i mówi to kobieta ktora jeździ samochodem non stop i to nawet na budowe 30 km od domu. Ale też sama sobie tlumacze ze musze przestac jezdzic bo nie daj Boże zeby mnie zlapal skurcz czy cokolwiek innego. Ale jakos zawsze mam coś do załatwienia. Co prawda mogłabym kogos poprosic o wyreczenie ale ja jestem taka Zosia samosia poza tym chce byc sprawna i niezależna jak najdluzej