Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Współczuję takiego lekarzaWrocilam ale moglam tam nie jechac... Maz ma tylko przerabane w pracy... Ten glupie sk... przepisal mi tabletki i mam je brac po jednej dziennie... Z kortyzonem... Zrobil ktg i po tym wywnioskowal ze moje swedzenie nie ma nic wspolnego z ciążą. Jak nie przejdzie to mam po dwoch dniach isc do szpitala. Jezu nie wierze.... Ide zjesc obiad i zaraz do apteki po te tabletki
![]()
Kurde ale ty na lekarzy trafiasz masakra!!!!Wrocilam ale moglam tam nie jechac... Maz ma tylko przerabane w pracy... Ten glupie sk... przepisal mi tabletki i mam je brac po jednej dziennie... Z kortyzonem... Zrobil ktg i po tym wywnioskowal ze moje swedzenie nie ma nic wspolnego z ciążą. Jak nie przejdzie to mam po dwoch dniach isc do szpitala. Jezu nie wierze.... Ide zjesc obiad i zaraz do apteki po te tabletki
![]()
ze co? bez komentarzaWrocilam ale moglam tam nie jechac... Maz ma tylko przerabane w pracy... Ten glupie sk... przepisal mi tabletki i mam je brac po jednej dziennie... Z kortyzonem... Zrobil ktg i po tym wywnioskowal ze moje swedzenie nie ma nic wspolnego z ciążą. Jak nie przejdzie to mam po dwoch dniach isc do szpitala. Jezu nie wierze.... Ide zjesc obiad i zaraz do apteki po te tabletki
![]()
Melduje w Lublinie snieg. Liczylam ze stopnieje ale nic z tego. Skutecznie mnie unieruchomil w domu. Mam przyjechala autobusem i zrobila obiad. A ja leze i pachne. czekam az maz wroci i mnie do szkoly rodzenia zawiezie gdzie zrobie tez ktg.Nie, w Krakowie śniegu brak. Wiadomości prosto zza okna.