Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Może być takie wrażenie bo jesteś rozpulchniona tamJa mam wrazenie, ze w srodku tez sie wszystko zmienilo i jest mega ciasno, a moze swiruje juz i mi sie wydaje [emoji23][emoji23][emoji23] sory za moje wywody, pierdziele bez sensu, tylko spam robie [emoji23][emoji23][emoji23]
Termin mam na 24 grudnia niestety nie chce się pokazać więc nie wiem czy chłopak czy dziewczyna. Mam w domu już syna który ma juz 7 lat.Hej :* powiedz cos wiecej o sobie, na kiedy termin, jaka plec Twojego maluszka![]()

Dam znac, czekam na obchod i ktgBudzik dzwoni nie ma sily trzeba wstac. Lece z malym do lekarza. Goraczka dalej w okolicy 40 stopni. Całą noc sie budzilam i robilam mu okłady mierzylam temp.
Chyba ten moj lekarz mial racje. Pomogły te tabletki. Odczuwalam tylko dobrego taki lekki dyskomfort i trochę mi palce dretwialy ale nie ma porownania do wczoraj. Raczej gdyby byla to cholestaza to kortyzon by nie pomogl. Nie wiem zresztą bo na alergie mi to nie wygladalo. Zero krostek czy zaczerwienienia.
Iza daj znac jak po obchodzie u Ciebie. Bede zagladac.
![]()
No to dobrze ze chociaz u ciebie lepiej.Budzik dzwoni nie ma sily trzeba wstac. Lece z malym do lekarza. Goraczka dalej w okolicy 40 stopni. Całą noc sie budzilam i robilam mu okłady mierzylam temp.
Chyba ten moj lekarz mial racje. Pomogły te tabletki. Odczuwalam tylko dobrego taki lekki dyskomfort i trochę mi palce dretwialy ale nie ma porownania do wczoraj. Raczej gdyby byla to cholestaza to kortyzon by nie pomogl. Nie wiem zresztą bo na alergie mi to nie wygladalo. Zero krostek czy zaczerwienienia.
![]()
Aneta_ck ale ty masz siłę! Ja dziś w nocy prawie nie spalam i odespac nie mogę bo do lekarza jadę. :/ ledwo żyję.Budzik dzwoni nie ma sily trzeba wstac. Lece z malym do lekarza. Goraczka dalej w okolicy 40 stopni. Całą noc sie budzilam i robilam mu okłady mierzylam temp.
![]()