anio0
Fanka BB :)
Ach... u nas to ja jestem tą, która marzy o PSMój też generalnie z tych co nic nie potrzebują. Ale kupuję mu fifę 2017 na PlayStation. Nigdy nie przeginał z graniem, więc niech ma
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ach... u nas to ja jestem tą, która marzy o PSMój też generalnie z tych co nic nie potrzebują. Ale kupuję mu fifę 2017 na PlayStation. Nigdy nie przeginał z graniem, więc niech ma
A myslalam, ze tylko ja taka nawiedzona jestem i patrzylam dzis za prezentami na mikolajki...Hmm... może zaopatrze się już w prezenty świąteczne dla dzieciaków w rodzinie??? Później już nie będę miała głowy do tego.
też to powoli robięHmm... może zaopatrze się już w prezenty świąteczne dla dzieciaków w rodzinie??? Później już nie będę miała głowy do tego.
Jesteśmy teraz usprawiedliwione, bo później możemy z takimi rzeczami nie zdążyćA myslalam, ze tylko ja taka nawiedzona jestem i patrzylam dzis za prezentami na mikolajki...
![]()
Ps to jeszcze posag mojego męża.[emoji23] więc z czasów, gdy zylismy sobie beztrosko. Generalnie fajna sprawAch... u nas to ja jestem tą, która marzy o PSi zawsze sobie mówimy, że kiedyś wreszcie kupimy i będziemy wspólnie grywać wieczorami, ale wiecznie są inne, ważniejsze wydatki i nie wiem czy one się kiedyś skończą.
Męża z posagiem dostała, i jeszcze z takim! Takiej to dobrzePs to jeszcze posag mojego męża.[emoji23] więc z czasów, gdy zylismy sobie beztrosko. Generalnie fajna spraw
Mam to samo [emoji14]Siku tez ciagle chodze, ale wlasnie nie chodzi mi o siku tylko kupe po przepowiadaczach [emoji13]