lenam77
Fanka BB :)
Byłam wczoraj i dziś w naszym szpitalu. Wczoraj porozmawiać z położną, a dziś zbadać jeszcze raz teren
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Byłam wczoraj i dziś w naszym szpitalu. Wczoraj porozmawiać z położną, a dziś zbadać jeszcze raz teren
O matko to ile kosztuje ktg? Ja byłam w sobotę, żeby zrobić badania przed porodem i 300 poszło. Dziś też byłam, ale tylko żeby mocz powtórzyć, bo wyszły mi bakterie, ale wiedziałam, że źle pobrałam i powtarzałam przed wizytą. Generalnie w punkcie pobrań dziś gęsta atmosfera była.Byłam wczoraj i dziś w naszym szpitalu. Wczoraj porozmawiać z położną, a dziś zbadać jeszcze raz terenPróbowałam się dowiedzieć czy można się zapisać na ktg na nfz ze skierowaniem, ale pani powiedziała, że niestety... trzeba przyjść, odsiedzieć swoje, czekać w kolejce
czasami kilka godzin! Żarcik:/ Oczywiście zapisałam się prywatnie. W sumie z usg i ktg pójdzie 440zl na wizycie. Mam nadzieję, że to już będzie end.
Ktg kosztuje 50zl, ja muszę zrobić wcześniej z uwagi na cukrzycę - zalecenie mojej dok. W dniu porodu jak odbiorą nas położne nie będziemy już płaciły za ktg.O matko to ile kosztuje ktg? Ja byłam w sobotę, żeby zrobić badania przed porodem i 300 poszło. Dziś też byłam, ale tylko żeby mocz powtórzyć, bo wyszły mi bakterie, ale wiedziałam, że źle pobrałam i powtarzałam przed wizytą. Generalnie w punkcie pobrań dziś gęsta atmosfera była.
Jak widziałam się z położna to powiedziała, że w dniu terminu mam się zgłosić na ktg (tzn. mam do niej zadzwonić i mnie umówi), ale nic nie wspominała ile to będzie kosztować, a zazwyczaj mnie uprzedza, że coś jest płatne.
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
O nie, nie ja od 14 listopada idę na zwolnienie, więc niech mój klusek da mamie trochę odpocząć. Poza tym 15- tego umówiłam się na ploty i kawę. Jeszcze do fryzjera nie zdążyłam iść. Aaa i jeszcze po drodze dentysta. No nie ma innej opcji. Po 25 listopada myślę, że znajdę chwilę czasu na poród[emoji23][emoji23][emoji23] Mam nadzieję, że mój syn też. [emoji6]Ktg kosztuje 50zl, ja muszę zrobić wcześniej z uwagi na cukrzycę - zalecenie mojej dok. W dniu porodu jak odbiorą nas położne nie będziemy już płaciły za ktg.
Straszne kolejki dziś w ip! Dziewczyna w rejestracji stwierdziła, że obłęd przed długim weekendem. Ja myślę, że zbliżająca się pełnia też swoje robi. Trzeba wytrzymać chociaż do 15go![]()
O matko to ile kosztuje ktg? Ja byłam w sobotę, żeby zrobić badania przed porodem i 300 poszło. Dziś też byłam, ale tylko żeby mocz powtórzyć, bo wyszły mi bakterie, ale wiedziałam, że źle pobrałam i powtarzałam przed wizytą. Generalnie w punkcie pobrań dziś gęsta atmosfera była.
Jak widziałam się z położna to powiedziała, że w dniu terminu mam się zgłosić na ktg (tzn. mam do niej zadzwonić i mnie umówi), ale nic nie wspominała ile to będzie kosztować, a zazwyczaj mnie uprzedza, że coś jest płatne.

Dziewczyny @Nonkatoja @Lenam z tego co pamiętam Wy macie swoje położne na żelaznej ? I chodzicie też prywatnie do tej przychodni przyszpitalnej ? Jak nazywają się Wasze połozne ?O nie, nie ja od 14 listopada idę na zwolnienie, więc niech mój klusek da mamie trochę odpocząć. Poza tym 15- tego umówiłam się na ploty i kawę. Jeszcze do fryzjera nie zdążyłam iść. Aaa i jeszcze po drodze dentysta. No nie ma innej opcji. Po 25 listopada myślę, że znajdę chwilę czasu na poród[emoji23][emoji23][emoji23] Mam nadzieję, że mój syn też. [emoji6]