To my się już kilka razy przymierzaliśmy do XBOXa, głównie z powodu Kinecta bo grać w gry to jakoś oboje nie bardzo gramy, ale poskakać i rozruszać się byłoby fajnie. Asia podrośnie, jeszcze kilka lat i kupimy dla niej
My na Mikołajki też symbolicznie, przeważnie coś słodkiego albo jakieś np pistacje ale niewiele mi to pomaga bo między Mikołajkami a świętami ma urodziny więc też mam problem:/ Do tego teraz nie wiem jak to logistycznie rozegrać kiedy już wymyślę i zamówię jakiś prezent. Mąż pracuje w domu więc marne szanse że zamówię kuriera a on go akurat nie spotka. Może trzeba będzie zaangażować jakąś osobę trzecią do odebrania prezenrtów dla męża.
Co prawda na święta nie jedziemy do mojej rodziny, więc prezenty dla dzieciaków z rodziny odpadają, ale rodzice i brat pewnie wpadną do nas w okolicy świąt, więc muszę coś wymyślić dla nich. Dla córeczek mam już przygotowaną listę prezentów (dla brzuszkowej Oli też myślę o Sophie), zostaje czekać tylko na dzień darmowej dostawy i zamówić
Edit: Jakby co to dzień darmowej dostawy jest 29 listopada więc z niektórymi zakupami warto się wstrzymać do tego dnia. Zawsze parę zł taniej, o ile przy okazji nie podniosą cen