Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a to moja akurat czkwake mialaMnie dzisiaj Franio obudzil czkawka. Podobno to dobrze ze ma czkawke bo cwiczy wtedy jakieś mięśnie czy cos. No nie wiem w każdym bądź razie to dobrze.
Wczoraj na tym ktg tak mi się smiac chcialo bo pani dala mi taki guziczek i mialam naciskac go jak się Franio ruszy a on jak na zlosc wcześniej sie wyszalal i koniec. pani wyszla a maz tak się zestresowal chodzil w kółko i powtarzal pewnie spi dlatego się nie rusza tak? Podchodzil do brzucha zacZepial go mowil synku poruszaj się bo pani chce cię tu zbadac. Miales wspolpracowac przecież rozmawialismy o tymAle z taka panika to bylo ze ja nie moglam że smiechu wytrzymac. Coś go jednak rusza
a później wsiadl do samochodu i tak ogladal ten zapis ktg mowi no synek pani powiedziala ze jestes zdrowy
ja sie jakos uspokoilam ostatnioCzy tylko ja mam dzis dola, lenia i chec nie wychodzenia z lozka? [emoji20]
Mi 5 dni. Max 6. :/u mnie wedlug aplikacji moja ciaza zostalo 47 dniciekawe ile w praktyce zostanie
![]()
my na wyjezdzie, ale jak bym mogla to bym spala caly dzien dzisCzy tylko ja mam dzis dola, lenia i chec nie wychodzenia z lozka? [emoji20]
juz tak blisko jestes