Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mój dzisiaj wyjątkowo spokojny. Aż sobie chyba zaraz tętna posłucham.jak tam ruchy Waszych pysiakow? u mie dyska na calegodo poludnia byl taki sredni, ale potem sie rozbrykal i daje czadu
![]()
Jest dokładnie tak jak piszesz; jeśli prywatny gabinet ma umowę z nfz, to lekarz może wypisać receptę z refundacją, a jeśli nie, to niestety nici z tego. Ja tak mam u endokrynologa, bo chodzę prywatnie i on nie ma umowy z nfz. Ale akurat w tym przypadku nie ma specjalnie problemu, bo ja mam tylko Euthyrox, a on nawet bez refundacji nie jest jakiś drogi specjalnie. Ja płacę na niego jakieś 7-8 zł, a z refundacją kosztuje bodajże koło 5 zł, więc można machnąć ręką na te 2-3 zł raz na prawie 2 miesiące.Właśnie doczytałam w necie, że jeżeli lekarz praktykujący prywatnie podpisze umowę z NFZ to może wypisywać recepty refundowane, ale nie jest to obowiązkowe, więc pewnie moj takiej umowy nie podpisywał :/ no nic, ide w pon do lekarza rodzinnego, moze przepisze mi te receptę...
Ja już nie próbuję, D mnie goliO z tą umową- refundacją dobrze wiedzieć [emoji106]
Pytanie.. dajecie jeszcze radę same się tam ogolić?

Kurde, jemu by to zajęło maks 30 min, a ja nie jestem w stanie tego zrobić 
Ja mam pregna plus i ostatnio gin mi mowila ze przy karmieniu smialo mam brac dalej witaminkiNo wlasnie tez sie zastanawiam jak z witaminami, ja biore omegamed i mam jeszcze tak na trzy tygodnie a co dalej![]()
To moja sytuacja jest odwrotna. Moja gin na nfz zapisala mi ostatnio globulki na 100% a sprawdziłam na necie ze lek jest refundowany :/Właśnie doczytałam w necie, że jeżeli lekarz praktykujący prywatnie podpisze umowę z NFZ to może wypisywać recepty refundowane, ale nie jest to obowiązkowe, więc pewnie moj takiej umowy nie podpisywał :/ no nic, ide w pon do lekarza rodzinnego, moze przepisze mi te receptę...
Moj tak czka ze czuje to baaardzo niskoMoja ostatnio spokojniejsza. Jak sie rusza to czuje jak napiera główką na spojenie i kolanka przy pepku.
Ktoras ostatnio pisała ze ma problem z samokatrola i nerwami? Mi tak dzis wyszło. Jestem poklocona z mezem. Caly ten stres z tego tygodnia mi zszedł i tak wyszlo. Do tego moj mały nie chce jeść prawie ze w ogóle caly dzien chodzi i płacze bo go uszka bolą wiec ja wymiekam. Nie mam juz sily. Jeszcze swedzi mnie znowu wszystko to juz w ogole. Nie wiem co ze soba zrobic normalnie![]()
Dziewczyny ktora z Was czuje czkawke na samym dole? Tak jak by prawie ze w pochwie? Ja tak ostatnio miewam. Nawet teraz jak pisze. Dziwne. Jakby mala odbijala mi sie od odbytu i w pochwie. Dziwne...
Kto jeszcze ma doła dzis?
![]()
Lekarz czasami zapomina.. Trzeba zawsze spojrzeć i się samemu upomnieć w razie czego.. tak samo jak zawsze w aptece warto spytać o tańszy odpowiednik. Bo lekarze przepisuja to co im tam akurat pasuje ale często można kupić ten sam lek Innej firmy o kilka - kilkadziesiąt zł taniej. I wcale nie zawsze to co lekarz przepisuje to oryginał, czasami pisze odpowiednik a mozna znaleźć jeszcze tańszyTo moja sytuacja jest odwrotna. Moja gin na nfz zapisala mi ostatnio globulki na 100% a sprawdziłam na necie ze lek jest refundowany :/
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
O z tą umową- refundacją dobrze wiedzieć [emoji106]
Pytanie.. dajecie jeszcze radę same się tam ogolić?