Luxuorius
Moderatorka
no a moja ginka co usg gada, ze z usg sie liczy...U mnie om 29, usg 12 tyg termin 22, a moj prowadzacy ma to gdzies i upiera sie na om
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no a moja ginka co usg gada, ze z usg sie liczy...U mnie om 29, usg 12 tyg termin 22, a moj prowadzacy ma to gdzies i upiera sie na om
tego tortu to bym porobowala!!! i gratuluje pomocnej tesciowej! zrob zdjecie tego albumu i odpocznij po wszystkimU mnie termin porodu 5.12. I inaczej nie da się liczyć
Widziałam listę i chyba skocze na koniec kolejki. Nie czuję kompletnie wcześniejszego porodu niż w 40 tc. No ale to wiecie jak se można przeczuwac
Ja po 22 mogę się rozpakować wcześniej nie pozwalam
Impreza babyshower była super. Były konkursy i dużo śmiechu. Teściowa mi pomogła przy dzieciach bo inaczej połowy by się nie dało zrealizować. Dostałam kocyk ciuszki album słodkości a nawet puszkę colii gazetę do szpitala
tort mojemu mężowi wyszedł niebianski jak kurna z masterchefa potrójnie czekoladowy z musem pomarańczowym i konfitura wisniowa noo mistrzostwo
![]()
zabij mnie, oddalam cioci glukometr i kilka dni nie sprawdzalam@elifit jak ładnie było na impreziecieszę się, że się dobrze bawiliście. Prezenty były?
@Lola Lolitta jak cukry? Ile? Spowiadaj mi się tu szybko!! Ja ostatnio często odpuszczam. @Luxuorius wacik koniecznie. U mnie z 10 na 2 leukocyty dzięki temu@Czarownica3006 wysiadaj z auta.
Ściski dla was mamy. Ciężko nadrobić.
matkoMaj gad.... co ja właśnie zrobiłam. .. pojechałam po prawie męża do jego brata. .. na dużym skrzyżowaniu skręcalam w lewo... strabilo mnie jakieś auto za mną ze niby mu się wepchalam wiec dodałam gazu i nagle patrze w lewo a na mnie jedzie tramwaj!!!!! Boże. .. sekundy.... dodałam jeszcze gazu.. i uświadomiłam sobie,że jakby z prawej ktoś jechał prosto to by wjechał na mnie bo nawet nie spojrzalam... aż musiałam się zatrzymać bo się aż trzeslam. A jeszcze chwile wcześniej myślałam,że fajnie, że ja w ciazy nie mam problemów z prowadzeniem samochodu
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
ej no Ty juz nie kieruj, zostan w domu do porodu z dupskiem
Tez ostatnio mam problemy z koncentracja za kierownica ....Maj gad.... co ja właśnie zrobiłam. .. pojechałam po prawie męża do jego brata. .. na dużym skrzyżowaniu skręcalam w lewo... strabilo mnie jakieś auto za mną ze niby mu się wepchalam wiec dodałam gazu i nagle patrze w lewo a na mnie jedzie tramwaj!!!!! Boże. .. sekundy.... dodałam jeszcze gazu.. i uświadomiłam sobie,że jakby z prawej ktoś jechał prosto to by wjechał na mnie bo nawet nie spojrzalam... aż musiałam się zatrzymać bo się aż trzeslam. A jeszcze chwile wcześniej myślałam,że fajnie, że ja w ciazy nie mam problemów z prowadzeniem samochodu
Czarownica wariatko!!!!! Wez ty moze siedz juz na chacie co !Maj gad.... co ja właśnie zrobiłam. .. pojechałam po prawie męża do jego brata. .. na dużym skrzyżowaniu skręcalam w lewo... strabilo mnie jakieś auto za mną ze niby mu się wepchalam wiec dodałam gazu i nagle patrze w lewo a na mnie jedzie tramwaj!!!!! Boże. .. sekundy.... dodałam jeszcze gazu.. i uświadomiłam sobie,że jakby z prawej ktoś jechał prosto to by wjechał na mnie bo nawet nie spojrzalam... aż musiałam się zatrzymać bo się aż trzeslam. A jeszcze chwile wcześniej myślałam,że fajnie, że ja w ciazy nie mam problemów z prowadzeniem samochodu