Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no jaka niedobra matka bedeNo jak możesz w mikrofali wodę grzać. . Chcesz fale dziecku podać? [emoji23] [emoji23] [emoji13] [emoji13]
[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]No jak możesz w mikrofali wodę grzać. . Chcesz fale dziecku podać? [emoji23] [emoji23] [emoji13] [emoji13]
Jezu ty następną będzieszHej Wam. Mały obrócił się troszke inaczej i tym sposobem przestał uciskać to co uciskał i tętno ma fajne. Czasem mu skacze powyżej 160 lub poniżej 110, ale jeszcze tak na granicy.
W nocy miałam skurcze, moje tętno 130, ciśnienie 130/80 przy skurczach i okropne duszności. Całą noc byłam pod ktg i pod pulsometrem, pielęgniarki i lekarz ze mną siedzieli bo słabłam na skurczach. Rozwarcie sie zrobilo na 2 cm. Po kroplówce się uspokoiło na tyle że skurcze mam, ale są nieregularne i raz mocniejsze raz słabsze. Dziś mnie czyści i odeszło mi kawałek czopa z krwią. Maluch waży koło 3 kg, jest duży, i strasznie ciśnie się w kanał. Przepływy ma super. No i to chyba na tylePozdrawiam!
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam zamiar uzywac octaniseptu, wszyscy mi tak podpowiadaja i nawet polozna na szkole rodzenia mowila o octanisepcie. Spiryt to jednak spiryt i jak dla mnie to on z noworodkiem nie powinien miec nic wspolnego, no ale to tylko moje zdanie, nie wiem jak inne dziewczyny![]()
Idę dziś z dziećmi na wieczorny spacer w poszukiwaniu księżyca
no to co uzywac do tego pepka w koncu?Akurat ze względu na skład to octenisept też nie jest dobrym rozwiązaniem dla noworodka ze względu na rakotwórczy fenoksyetanol w składzie. Lepiej nie używać go do stałej pielęgnacji. My używamy czasem do dezynfekcji, ale sporadycznie. Sami raczej niczego nie będziemy stosować, w większości przypadków wystarcza tzw. sucha pielęgnacja.
no to co uzywac do tego pepka w koncu?
dziekiTak jak pisałam przeważnie jeśli nic się nie dieje to wystarczy umyć i wysuszyć. A środki typu octenisept używać wtedy kiedy są np. złe warunki higieniczne w jakich przebywa noworodek.