Ja na swoją teściowa narzekać nie mogę. Jest pomocna (chociaz czasem nawet za bardzo) i generalnie dobra babka z niej. Jedyne co mnie denerwuje to czasami jej peplanie bo ona gada wszystko co jej ślina na język przyniesie. Mąż nauczył się to ignorować a ja do tej pory nie chociaz widujemy się co kilka dni od 14 już lat

ale kiedy atakuje nas jako rodziców to zaczynam się odgryzać, może nawet czasem za ostro bo wiem że nic złego na myśli nie ma ale nie życzę sobie kwestionowania naszych metod wychowawczych.
O dziwo nocka niezła. W środku nocy mala się obudzila i długo nie mogła spać a ja miałam straszny ból brzucha (jak na @ ale jelita były przyczyną) ale kiedy już usnelismy wszyscy to wstaliśmy dopiero przed 10 więc przespałam bez przerw kilka h. Od razu inaczej się czuje. Niestety mam katar
Księżyca nie było bo była mgła i gęste chmury buuu. Na następną taką pełnię muszę czekać aż Ola skończy 18
Na msg rozmowa o sesjach świątecznych a ja zamówiłam sobie na aliexpresie skarpetki świąteczne dla siebie, tyle innych rzeczy juz doszło a one jeszcze nie :| cala rodzina obkupiona tylko nie ja:| widziałyście gdzieś w sklepie jakieś damskie skarpetki? Bo w cale świąteczne ciuchy bawić się raczej nie będę ale sesję stopkowa bym zrobiła.