reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Mnie cycki bolalo mega na poczatku zejscie ze schodow bylo tragedia musialam je se trzymac.
Pozniej juz wogole nie bolaly I Jakies takie miekkie sie zrobily.
Od wczoraj kuje mnie w roznych miejsca tak jak by ktos w srodku wbijal mi szpilki. No I przy dotyku znowu bola.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tak ostatnio mialam, ze czulam jakby to byl kamien, a nie piers, ale dwa dni i przeszlo :)
Za to zastanawiam sie, czy normalne jest to, ze mam mdlosci jak w pierwszym trymestrze [emoji20]

usiadlam...moja kolezanka, ktora prowadzi ciaza u tej samej ginki co ja miala u niej ktg, za ktore zaplacila 40zl i samo ktg trwalo...8 minut!!!! skandal....
ja mam jutro i jeski zrobi tak samo krotko to...ehh milo nie bedzie cos czuje

pada snieg, ale pieknie za oknem ;)

i ja jej jutro powiem, jesli moje bedzie tak krotkie, ze nastepne zrobie na wizycie przed porodem...juz mam cisnienie podniesione, albo se zalatwie za darmo w szpitalu
Ja jestem na tym etapie co Ty praktycznie, a moj gin zadnego ktg nie zaleca, mialam tylko ze wzgledu na to, ze bylam w szpitalu, a tam to rutyna wiadomo, takze nie sadze, zeby az tak Ci bylo potrzebne ktg co tydzien, trwajace 8 minut, skoro masz bardzo ruchliwe dziecko. Nie jestem lekarzem, ale takie jest moje zdanie :) kolo 37-38 tc to jeszcze sie zgodze, ale 34 skonczony to wczesnie jak dla mnie

Ja jestem na tym etapie co Ty praktycznie, a moj gin zadnego ktg nie zaleca, mialam tylko ze wzgledu na to, ze bylam w szpitalu, a tam to rutyna wiadomo, takze nie sadze, zeby az tak Ci bylo potrzebne ktg co tydzien, trwajace 8 minut, skoro masz bardzo ruchliwe dziecko. Nie jestem lekarzem, ale takie jest moje zdanie :) kolo 37-38 tc to jeszcze sie zgodze, ale 34 skonczony to wczesnie jak dla mnie
no ja se jutro z moja ginka pogadam znow na ten temat,bo ona zaslania sie rekomendacjami, a ja w neta i mam rekomendacje i co? sa ze szpitala, w ktorym ona pracuje!! i tam wyraznie pisze, ze pierwsze ktg sie wykonuje po skonczonym 40 tygodniu! zobacze co powie jak wejdziemy z Tomkiem do gabinetu....ona jak mnie widzi to oczami przewraca wiec bedzie wesolo :D

reklama
W szpitalach robią profilaktycznie :) bo muszą wszystko mieć pod kontrolą, ale ktg rzeczywiście się nie robi w prawidłowo przebiegającej ciąży, ewentualnie tuż przed porodem :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry