Luxuorius
Moderatorka
a kreske masz na brzuchu? ja mamNo to jest nas dwie![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a kreske masz na brzuchu? ja mamNo to jest nas dwie![]()
Eli, myślisz, że poród da się jakoś wyczuć? Pytam, bo ciekawa jestem... Ja od 2dni jakaś taka niespokojna jestem. Pełnia albo nadciągający poród. W czwartek zacznę 39tc. Już chcę rodzić....Lola współczuję. U ciebie to chyba na dniach. Przypomnij który masz tydzień?
Ja kompletnie nie czuję porodu. Spokojnie do grudnia pochodzę![]()
podomka, ja chce bawelniay zawiazywany wiesz, ceplejszy mam w domu i jest za cieply a ona ma na stanie wiec mi musi przywiezc i on pasuje do koszuli, ktora mam, ta sama firma, cos na ten typ, moze nawet ta firma bedzie,bo mama handluje ta firma tezLux a co to jest ten porannik, który mama ma ci przywieźć z pracy????
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
tez jestem ciekawa czy jak sie zacznie czy ja to rozpoznam, no chyba, ze cc bede miec, eh jutro ten okulistaEli, myślisz, że poród da się jakoś wyczuć? Pytam, bo ciekawa jestem... Ja od 2dni jakaś taka niespokojna jestem. Pełnia albo nadciągający poród. W czwartek zacznę 39tc. Już chcę rodzić....