Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tylko potrzeba danychChbya pora zrobić listę urodzonych dzieciaczków![]()
A na jakiej wysokości chcesz to zawiesić?Antiope może już do porodu nie rób sobie więcej pedicure bo nam się wykrwawisz. Kto by pomyslam że pedicure może być tak niebezpieczny
Kleo ależ niespodziewanie... życzę ci lekkiego porodu, daj znać jak już będziesz po.
Dzisiaj zaczęłam tworzyć karuzelke z filcu. Chce zrobic takie biało czarno czerwone chmurki gwiazdeczki i kropelki Ale tak się zastanawiam jak to przymocowac. Pionowo zeby karuzela ładnie wygladala to z kolei Franio niezbyt dużo będzie widział od dolu. A poziomo to trochę brzydko i głupio będzie wygladalo. Sama nie wiem. Może macie jakieś pomysły?
Domyslam sie, ale tak smiesznie to opisalas, ze mi bylo bardzo [emoji23][emoji23][emoji23] biedna. Nie boli noga?Wiesz, mnie nie było wtedy do śmiechu![]()
Obiecuję, że już nie będę. Ja ten pedicure z myślą o porodzie robiłam właśnie, żeby podczas akcji nie myśleć o tym, że straszę stopamiAntiope może już do porodu nie rób sobie więcej pedicure bo nam się wykrwawisz. Kto by pomyslam że pedicure może być tak niebezpieczny![]()

Nie no, nie boli, to nie jest jakaś głęboka rana, bo takiej na szczęście nie da się zrobić tym hebelkiem do pedicure. Jak już krwawienie zatamowane, to już pikuśDomyslam sie, ale tak smiesznie to opisalas, ze mi bylo bardzo [emoji23][emoji23][emoji23] biedna. Nie boli noga?