Grun
Fanka BB :)
Go Go power woman!!!
P.s
Dzisiaj dzień wcześniaków ale raczej to będzie Twój Dzień Zwyciestwa!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Go Go power woman!!!
Leć bo ciężko mi się Ciebie słucha jak cierpisz.....Dzwonilam do swojego gin.
Mam koniecznie dzisiaj przyjechać z wynikami bo najprawdopodobniej mam zagięty przewód moczowy, stąd ta krew i bóle (dodatkowo nie siusiałam w nocy, dopiero rano a to niezbyt dobry znak)
I wtedy zobaczymy co z tym robić.
Trzymajcie chociaż ociupinke kciuki by wszystko było ok..........
Prosze
Kochana koniecznie! Musisz dostać antybiotyk wcześniej, żeby maluszek przechodząc przez kanał nie przejął paciorkowca. Konsultowałam to z lekarzem i położną, też mam dodatni gbs, a wiadomo, że ja trzęsidupa i muszę wszystko wiedzieć dokładnie. To dla dziecka b. ważne.Nie nie ja rodze sn podobno haha
Tez slyszalam ze mam pedzic do szpitala od odejscia wod .... I tak tez pewnie zrobie
![]()
Trzymam kochana kciukasy za Was bardzo mocnooooDzień dobry mamy,
Jak samopoczucie?
Moja głowa nie zdaje sobie sprawy z tego, że dziś rodzimy.
Młodszy syn przeżywa, że mnie nie będzie. Wczoraj pilnował mnie po szkole. Chodził krok w krok. Boi się.
Trzymajcie kciuki.
Idę pod prysznic i się szykować.
Będę miała chwilę to napiszę co i jak.
Pa
Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
powodzenia Kochana
BoziuDzwonilam do swojego gin.
Mam koniecznie dzisiaj przyjechać z wynikami bo najprawdopodobniej mam zagięty przewód moczowy, stąd ta krew i bóle (dodatkowo nie siusiałam w nocy, dopiero rano a to niezbyt dobry znak)
I wtedy zobaczymy co z tym robić.
Trzymajcie chociaż ociupinke kciuki by wszystko było ok..........
Prosze