Luxuorius
Moderatorka
na filmiku niby widac jajaA cholera juz Sama niewiem [emoji23]
Ale chyba sa jajka.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
na filmiku niby widac jajaA cholera juz Sama niewiem [emoji23]
Ale chyba sa jajka.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Anetka, dużo siły. Niech malutka szybko do siebie dochodzi.Hej dziewczyny. A ja sie witam znowu ze szpitala. Mala ma zoltaczke jest pod lampami. Sił mi mi brak
Sprobuje Was nadrobic w miare mozliwosci bo dzis od 14 bylam w drodze od lekarza do ubezpieczalni a potem do szpitala.
Synkowi podoba sie siostra tylko ta jego milosc objawia sie tym ze znosi jej wszystkie zabawki do lozeczka a czasami nimi rzuca. A z drugiej strony glaszcze ja po glowce i daje buZiaczki albo puszcza melodyjke z zabawki.
Jestem wykonczona. Wczoraj była u nas polozna i juz myslalam że wszsytko dobrze bedzie a tu malutka dzis zrobila sie zolta i nie chciala sie obudzic
![]()
Och... BidulkaHej dziewczyny. A ja sie witam znowu ze szpitala. Mala ma zoltaczke jest pod lampami. Sił mi mi brak
Sprobuje Was nadrobic w miare mozliwosci bo dzis od 14 bylam w drodze od lekarza do ubezpieczalni a potem do szpitala.
Synkowi podoba sie siostra tylko ta jego milosc objawia sie tym ze znosi jej wszystkie zabawki do lozeczka a czasami nimi rzuca. A z drugiej strony glaszcze ja po glowce i daje buZiaczki albo puszcza melodyjke z zabawki.
Jestem wykonczona. Wczoraj była u nas polozna i juz myslalam że wszsytko dobrze bedzie a tu malutka dzis zrobila sie zolta i nie chciala sie obudzic
![]()