reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Dziewczyny , co na podły ból żołądka ? Jeszcze nic mnie tak w tej ciąży nie bolało.. a niedawno się obudziłam z bólem żołądka i kłuciem w boku. Nie wiem czy chce mi się wymiotować czy umrzeć , ale siedzę na podłodze w łazience i modlę się o spokój.

Dziewczyny , co na podły ból żołądka ? Jeszcze nic mnie tak w tej ciąży nie bolało.. a niedawno się obudziłam z bólem żołądka i kłuciem w boku. Nie wiem czy chce mi się wymiotować czy umrzeć , ale siedzę na podłodze w łazience i modlę się o spokój.
Mięta albo smecte jak masz

thgfflw1k3inkyc3.png

no u mnie bol zoladka z nocy skonczyl sie porannym rzyganiem :( ulzylo niesamowicie

Jestem w szpitalu, info na fejsie.
Dzisiaj cesarki nie ma, będą obserwować serduszko małego i jak w poniedziałek badanie dopplerowskie będzie nieprawidłowe to wysyłają mnie do kliniki w Poznaniu na ewentualny zabieg na serduszko....
Jeżeli wyniki będą w miarę ok to tutaj cesarka.
Wykluczają poród sn

Będą mi teraz dawać elektrolity dozylnie

Lola trzymaj się. ♡

Spałam półtorej godziny. Migrena staje się jeszcze gorsza. Nie mogę normalnie funkcjonować. Wzięłam apap ale co z tego :(
Nie mam dziś sił do życia :(

♡ 38 tc jeszcze trzy tygodnie do spotkania z Lilcią ♡

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry