reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Chyba rzeczywiście mój organizm rozpoczął wielkie oczyszczanie - żołądek dalej daje mi się we znaki, ale już zdecydowanie łagodniej.
Właśnie wyszli od nas znajomi z 3-letnim synkiem. Myślałam, że się popłaczę ze śmiechu przy Małym :D Co chwila mnie pytał "co robi dzidzia", więc gdy tylko Zośka zaczęła się wiercić, to mu powiedziałam, że może dotknąć brzucha i poczuć jak się wypina, a Młody tak patrzy i patrzy i pyta z niesamowitą powagą na twarzy: "Ciocia Ania, a gdzie ona tak biegnie?" :D

a wlasnie laski, mam pytanie, bo wczoraj uslyszalam od tesciowej, ze jesli chce miec Tomka przy porodzie to mam zaplacic za to dosc wysoka kwote w szpitalu (mam na mysli porod sn) ile w tym prawdy?
przy sn jest u mnie bezplatnie a przy cc maz nie moze byc. u k8sad 200 zl za obacnosc przy cc (sadze ze przy sn za darmo). Najlepiej zadzwon i zapytaja ale watpie by faktycznie to byla "wysoka kwota". Lux troche juz znamy twoja tesciowa i pewnie po zlosci cie straszy:)
Głowa przeszła dzięki Bogu.

Mojeboje zdrówka.
Lola trzymaj się
Aneta ja do grudnia chodzę;)

Resztką sił zawiesiłam karuzele ale jeszcze nie gotowa

Ksadowe chłopaki do schrupania :)

Iza nadal w szpitalu?

♡ 38 tc jeszcze trzy tygodnie do spotkania z Lilcią ♡
hehe jak przeczytalam ze "glowa przeszla" to myslalam ze urodzilas:)))
Na fb teraz świeższe newsy, Bliźniaki są cudne, waga fajna, śpią przy mamusi teraz :)
no wage to jak na blizniaki maja sluszna!;)

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

przy sn jest u mnie bezplatnie a przy cc maz nie moze byc. u k8sad 200 zl za obacnosc przy cc (sadze ze przy sn za darmo). Najlepiej zadzwon i zapytaja ale watpie by faktycznie to byla "wysoka kwota". Lux troche juz znamy twoja tesciowa i pewnie po zlosci cie straszy:)

hehe jak przeczytalam ze "glowa przeszla" to myslalam ze urodzilas:)))

no wage to jak na blizniaki maja sluszna!;)

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
dowiedzialam sie....nic sie nie placi :D przeciez ona mowi a w zyciu bym nie dala 150 zl za porod z chlopem hehe, ja bym i wiecej dala, ale byleby on dojechal i mogl byc ze mna :)

dowiedzialam sie....nic sie nie placi :D przeciez ona mowi a w zyciu bym nie dala 150 zl za porod z chlopem hehe, ja bym i wiecej dala, ale byleby on dojechal i mogl byc ze mna :)
No ja też bym dała każda kasę jaka by chcieli.. ale każda z nas jest inna i ma inny związek. Mam koleżanki, które się dziwią,że mam problem z tym, że po cc z prawie mężem zobaczę się dopiero po kilku godzinach. Nie rozumieją po co mi on. A ja nie rozumiem jak mam tam być bez niego [emoji5]

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No ja też bym dała każda kasę jaka by chcieli.. ale każda z nas jest inna i ma inny związek. Mam koleżanki, które się dziwią,że mam problem z tym, że po cc z prawie mężem zobaczę się dopiero po kilku godzinach. Nie rozumieją po co mi on. A ja nie rozumiem jak mam tam być bez niego [emoji5]

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
To prawda że każda z nas ma inne oczekiwania. Niektóre cieszą się z kilku godzin odpoczynku po porodzie a inne chcą od razu mieć dziecko przy sobie. Niektóre cieszą się gdy położne zabierają na noc a inne odwrotnie. :)

♡ 38 tc jeszcze trzy tygodnie do spotkania z Lilcią ♡

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry