Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
PS. na stronie internetowej też mają przeceny, a dostawa jest darmowa!Przez weekend jest promocja na zabawki w Smyku w sklepach stacjonarnych -20%może któraś jeszcze czegoś poszukuje dla bobasów albo na święta dla starszaków.
No ja zamówiłam Mr B i książeczkę kontrastową CzuCzu dla małego. A że jeszcze miałam 20 zł zniżki, to łącznie z przesyłką zapłaciłam 72,43PS. na stronie internetowej też mają przeceny, a dostawa jest darmowa!![]()

No i można poszalećNo ja zamówiłam Mr B i książeczkę kontrastową CzuCzu dla małego. A że jeszcze miałam 20 zł zniżki, to łącznie z przesyłką zapłaciłam 72,43![]()
Może i masz rację z tym straszeniem, dobrze że skończyło się dla Ciebie pozytywienie! I ja cieszę się, że donosiłam tak daleko! Choć myślałam, że do 24 tc nawet nie dociągnę.
Wczoraj na wizycie została wyznaczona moja cesarkaWtorek 22/11 godzina 6.45... operacja ma się zacząć o 8.00. Oczywiście nie śpię od wczoraj i tak pozostanie pewnie do wtorku.
Ze względu na skomplikowanie operacji ma być dwóch lekarz przy cięciu.
Mała oczywiscie nie jest połozona "normalnie" ponieważ lewą stronę brzucha przejął mięśniak. Maluch jest po stronie prawej i jak doktor twierdzi ciężko będzie się tam dostać, boi się tęż że ze względu na to,
iż mieśniak wypchnał dzidzię na prawo, macica się obrócila i że może naciąć żyłę, co spowoduje krwotok i bedzie trzeba usunac natychmiast macicę. Wtedy to juz nie będzie wesoło.
Oczywiscie cesarka wzdluż, żadne bikini cięcie u mnie nie wchodzi w grę... no cóż.. ważne, żebyśmy z tego wyszły całe i zdrowe.
Pozdrawiam Was serdecznie i życzę łatwych porodów....
Ja wymiotowalam w trakcie cc :/Ogromne gratulacje - o wiele większe niż tylko podwojne!
)
Piękne chłopaki! !
Odpoczywaj!
P.s
Nie chciałem straszyć ale moja kol zemdlała przy blizniakach w trakcie cc więc super że dla Was już po!!
Brawo!![]()
Saranta trzymam mocno kciuki , musi być dobrze innej opcji nie bierzemy pod uwagęMoże i masz rację z tym straszeniem, dobrze że skończyło się dla Ciebie pozytywienie! I ja cieszę się, że donosiłam tak daleko! Choć myślałam, że do 24 tc nawet nie dociągnę.
Wczoraj na wizycie została wyznaczona moja cesarkaWtorek 22/11 godzina 6.45... operacja ma się zacząć o 8.00. Oczywiście nie śpię od wczoraj i tak pozostanie pewnie do wtorku.
Ze względu na skomplikowanie operacji ma być dwóch lekarz przy cięciu.
Mała oczywiscie nie jest połozona "normalnie" ponieważ lewą stronę brzucha przejął mięśniak. Maluch jest po stronie prawej i jak doktor twierdzi ciężko będzie się tam dostać, boi się tęż że ze względu na to,
iż mieśniak wypchnał dzidzię na prawo, macica się obrócila i że może naciąć żyłę, co spowoduje krwotok i bedzie trzeba usunac natychmiast macicę. Wtedy to juz nie będzie wesoło.
Oczywiscie cesarka wzdluż, żadne bikini cięcie u mnie nie wchodzi w grę... no cóż.. ważne, żebyśmy z tego wyszły całe i zdrowe.
Pozdrawiam Was serdecznie i życzę łatwych porodów....