reklama

Grudniowe mamy 2016

Co do szpitala to widocznie ja jestem dziwna bo juz mowilam mężowi że chce żeby tylko on do mnie przychodził. Chociaz może moja mama przyjedzie ale i tak chyba b wolałabym żeby nikt poza mężem nie oglądał mnie. Wiem w jakiej formie byłam i jak się czułam po poprzedniej cc, teraz pewnie będzie podobnie. A jak znam moje szczęście to znowu jakiś zakaz odwiedzin zrobią i nawet mąż nie będzie mógł przychodzić a tego akurat bym nie chciała.
a czemu szpital ma jakis zakaz wprowadzic co do odwiedzin?

reklama
Ja do szpitala zapraszam tylko prawie męża, mamę i przyjaciółkę. Zdaje sobie sprawę, że nie będę miała pewnie siły na odwiedziny innych osób. Będą tylko najbliższe. Ale śmieje się z tekstów mojej babci, bo wydaje mi się, że powinna powiedzieć, że rzuci wszystko i przyjedzie - wtedy bym powiedziała,żeby tak nie robiła. Ale jak słyszę o lekarzu, do którego można iść w każdy inny dzień bo to nic ważnego... no to nie wiem co myśleć [emoji1]

Rozpoczynam poranek bardzo smacznie wg przepisu Joshi [emoji4]
20161122_111100.jpeg

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 20161122_111100.jpeg
    20161122_111100.jpeg
    69 KB · Wyświetleń: 354
Ja do szpitala zapraszam tylko prawie męża, mamę i przyjaciółkę. Zdaje sobie sprawę, że nie będę miała pewnie siły na odwiedziny innych osób. Będą tylko najbliższe. Ale śmieje się z tekstów mojej babci, bo wydaje mi się, że powinna powiedzieć, że rzuci wszystko i przyjedzie - wtedy bym powiedziała,żeby tak nie robiła. Ale jak słyszę o lekarzu, do którego można iść w każdy inny dzień bo to nic ważnego... no to nie wiem co myśleć [emoji1]

Rozpoczynam poranek bardzo smacznie wg przepisu Joshi [emoji4]Zobacz załącznik 784342

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
co to dobrego tam masz?

reklama
Hej dziewczyny. Ja już po lekarzu, opisałam na wizytowym. Ale jestem padnięta, od rana trochę chodzenia miałam.. teraz odpoczywanko i wymyślenie co na obiad, nie mam weny coś..

Miłego dnia:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry