reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamy 2016

no bo to boli, zwlaszcza jak ma sie naprawde silna, mnie bierze cos podobnego plus dochodza paralize nog, jakby zyla lub sciegno sie wyprostowalo i noga ruszyc nie mozna, boli jak diabli
O matko, to zycze Ci zeby Ci odpuscilo jak najszybciej, bo ja juz padam. Mam nadzieje, ze u Ciebie to tylko chwilowe. Z ta noga cos podejrzane u mnie, bo ciagle czuje jeden punkt na plecach i pierwszego dnia bolala i dretwiala cala noga do samych palcy u stop, drugiego dnia noga odezwala sie dopiero wieczorem, byla dziwnie zdretwiala, plecy caly czas tak samo mocno bolaly, no i dzis trzeci dzien jak na razie noga ani posladek nie bola, tylko dziwnie ja jakos czuje... ale plecy jak cholera. Zastanawialam sie czy to to, ale chyba jednak ta rwa :(

reklama
A mi jeansy zafarbowaly biale gacie na granatowo- zielono jak poszlam siku to sie wydygalam [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] I zdarzylam mojego w robocie wystraszyc ze chyba mi zielone wody sie sacza!!!!!! Ja Pierdziele... chyba sie musze zaczac leczyc bo przez te 3 tyg do cc to padne na zawal razem z moim mezem.

Najlepsze ze on 20km od domu i polecial do szefa ze chyba zona rodzi I musi wracac do domu. Szef mu zaczol gratulowac [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] a ja w tym momencie dzwonie ze falszywy alarm [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Powiedzial ze dostane kopa w domu ze go stresuje [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] I zaczeli z szefem sie brechtac.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Jeb.uam [emoji23] [emoji23] [emoji23]

♡ 39 tc jeszcze dwa tygodnie do spotkania z Lilcią ♡

Ja z kolei jestem tak nastawiona na cc,że w ogóle nie biorę pod uwagę takiej sytuacji,że mi mogą wody odejść, czop czy coś innego [emoji1][emoji1][emoji1] byłabym w szoku i na bank nie wiedzialabym co robić [emoji1]

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

Ooo coś się zaczyna dziać :)

Ej wezcie ja mam jeszcze 4 zamowienia do wyslania !
Ide adresy wypisywac tych gotowych co by jaj nie bylo ze nie wiedza w domu co do kogo wyslac [emoji15]

thgfflw1k3inkyc3.png

Ze stresu ci czop odchodzi [emoji23] [emoji13]

Eli cos jest na rzeczy ... Lodowka pelna jak nigdy obiad zrobilam na dwa dni jak nigdy bo codziennie jemy co innego i uwaga najwazniejsze ! To jest znak ! Luby wyniosl smieci bez proszenia go o to !!! Sam z siebie [emoji23]

thgfflw1k3inkyc3.png

reklama
Do góry