Luxuorius
Moderatorka
moj bardzo zupy lubi i czesto mowi, ze zupke by zjadlMoj mowi ze Zupka to zaraz wyleci I dalej glodny bedzie [emoji23]
Faceci
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
moj bardzo zupy lubi i czesto mowi, ze zupke by zjadlMoj mowi ze Zupka to zaraz wyleci I dalej glodny bedzie [emoji23]
Faceci
a mi lekarka gada, ze za duzo przytylam....wtf?To tylko sie cieszyc .
Ja tam sie nie przejmuje bo I tak z niedowaga zaszlam w ciaze takze mimo iz 11 na plusie jest ok I nie placze.
Moj zjesc tez zje.ale to tak na przegryzke [emoji23]moj bardzo zupy lubi i czesto mowi, ze zupke by zjadl![]()
wiesz co, ja czekam do porodu i jesli sie okaze, ze bede mogla karmic piersia to mama mi z pracy przywiezie staniki do karmienia do wyboru, ale one jakies miekkie, takie nie dla mnie...ciekawe jak bedzie mi sie to nosicDzisiaj obleciałam dwie galerie w poszukiwaniu stanika do karmienia. I powiem Wam, że to co znalazłam to woła o pomstę do nieba. Czy producenci tego widzą później te kobiety w stanikach, które im proponują? Przecież w większości piersi wyglądają jak uszy jamnika. Nie wposminając, że atrakcyjne dla oka to też one nie są.... Ja rozumiem połóg, i tak kisi sie kobita w domu etc. Ale kurcze nawet dla własnego dobrego samopoczucia miło coś ładnego na siebie włożyć!
Czy tylko ja tak wybrzydzam?
Lux ale Sama pisalas ze zaczynalas z wieksza waga.a mi lekarka gada, ze za duzo przytylam....wtf?
przeciez widac na fb jaki ja slon bylam przed ciazaLux ale Sama pisalas ze zaczynalas z wieksza waga.
A to wtedy trzeba uwaza na kg w ciazy.
6 kg super jak dla mnie [emoji41]
no to ja naprawde mam dziwna lekarke...Ja przytylam 9kg i moj lekarz zadowolony a szczupla przed ciaza nie bylam ...
![]()
Moim zdaniem w LaVantil sa nawet ok staniki do karmienia. Cos pomiedzy dobrym wygladem a wygoda i cenowo jakos po srodku.Dzisiaj obleciałam dwie galerie w poszukiwaniu stanika do karmienia. I powiem Wam, że to co znalazłam to woła o pomstę do nieba. Czy producenci tego widzą później te kobiety w stanikach, które im proponują? Przecież w większości piersi wyglądają jak uszy jamnika. Nie wposminając, że atrakcyjne dla oka to też one nie są.... Ja rozumiem połóg, i tak kisi sie kobita w domu etc. Ale kurcze nawet dla własnego dobrego samopoczucia miło coś ładnego na siebie włożyć!
Czy tylko ja tak wybrzydzam?