Luxuorius
Moderatorka
to ja mam na codzien takie cisnienieJa brałam magnez tylko przez 3tyg od 33do36 tc. Tylko dlatego, że mnie skurcz łydki łapał.
Rany, mam teraz puls 110!ciśnienie 129/93, hmmm
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
to ja mam na codzien takie cisnienieJa brałam magnez tylko przez 3tyg od 33do36 tc. Tylko dlatego, że mnie skurcz łydki łapał.
a jakies mikroskurcze masz lub cos?Ja odstawilan w pon czyli wtedy nic magnezu nie zazylam wczoraj zazylam 2 bo mnie chwycila choroba a dzis juz nic.Brzuch ok nie stawia sie.
Ja brałam magnez tylko przez 3tyg od 33do36 tc. Tylko dlatego, że mnie skurcz łydki łapał.
no ja tez taki mam i takie cisnienie, a nie daj Bog jak sie wku*wie...to zaraz ostro w goreWczoraj też taki puls miałam :/ I to po nic-nie-robieniu! Przerażające to... ale ponoć nic nadzwyczajnego pod koniec ciąży.
jaka dawke magnezu bralas?Ja odstawiłam magnez ok 35-36 tyg i jak widzicie nic do tej pory sie nie stało. Zmiejszalam stopniowo.
Klarolina to na kiedy masz termin? 04.12?