Luxuorius
Moderatorka
niedobra baba no!jakas malpa z infolinii mnie obudzila telefonemmam dzis leniucha i drzemie caly dzien. a co?!
Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
niedobra baba no!jakas malpa z infolinii mnie obudzila telefonemmam dzis leniucha i drzemie caly dzien. a co?!
Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
Mniejsza ale wciąż jest :/jak Twoja migrena?
pogoda sie poprawia wiec pewnie bol odejdzie, u mnie tak jest, ze jak idzie zmiana pogody, cisnienia to migreny robia sie slabsze i mijaja, trzymaj sie!Mniejsza ale wciąż jest :/
♡ 39 tc jeszcze dwa tygodnie do spotkania z Lilcią ♡
Byloby mi latwiej zrozumiec to porownanie gdybym kiedykolwiek w gorach byla [emoji41] [emoji23]Nie rób tego powszechnego błędu i nie jedź za wcześnie. Zegarek w dłoń i licz co ile są i czy regularne i jak długie.
Skurcze porodowe są jak Góry Stołowe, przepowiadacze to Karpaty
♡ 39 tc jeszcze dwa tygodnie do spotkania z Lilcią ♡
Kochana trzymaj sie . Oby sie rozkrecilo.Ja wczoraj nic nie mialam zadnych skurczy jedyne co to stawial sie brzuch i te skrzepy ze sluzem byly
W nocy sie zaczely skurcze mocniejsze niz te wczesniejsze ktore mnie budzily co 2h pozniej co godzine teraz juz czesciej nie wiem co ile poki co wytrzymuje z bolu wiec nie mam chyba po co jechac do szpitala [emoji14]
![]()
Poplakalam sie ze smiechu [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]Jeśli chodzi o golenie, to ja ostatnio postanowiłam przed wizyta się ogarnąć i tak na 4 podejscia pod prysznicem się ogoliłam.... zadowolona wyszłam spod prysznica i lece do W. Żeby skontrolował....
on taki zdziwiony powiedział tylko: wyglądasz jakby Ci pająk z tyłka wystawał....
Czyli nie najlepiej mi poszło![]()
![]()
Smialam sie do Lubego, ze Emilka jest kulturalna po mamusi i daje nam czas na przygotowanie sie na tip top hahaKochana trzymaj sie . Oby sie rozkrecilo.
I Emilka tulila sie juz niedlugo do twej piersi!
Poplakalam sie ze smiechu [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom